Среќен роденден Fantom!

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Те памтам како дете. На форумов спамираше, флодираше и слични модерни фрази. А сега си пораснал. Море маж си станал пу пу да те с.рат кокошките. Од нејкед фотографии и замарања до ориентација кон покреативни работи и акл. Од Fantom'Oh до Fantom'Oh ne. Односно од класичен ориѓански локалпатриот до сајберски космо-полит. Среќен роденден биди жив и здрав. Еднаш многу одмамна ме напнуваше анализа да ти правам. Да ти ја правев тогаш ќе беше ударна да не речам катстрофална. Сега мислам дека ќе биде поисшљифувана што би рекле Скопјанишчана. Тоа ќе ти биде мој поклон за роденден ќе излезам од пензија за таа работа. Не знам се осеќам дека ти ја должам сево ова време. Soon.

Среќен роденден, голем да растиш(океј доволно си висок,ама таков е зборот), се најубаво.. среќа, здравје, успех на факс и сите 10ки :)

Ај среќен роденден. Многу среќа, здравје и успех во животот. А да, и успех со триковите. :)

Оооо Фантоме, нека ти е срејчен роднеденот, многу многу љубов и срејча, успеси на факс и општо на секое поле. Че частиш пијачка маракана следен пат. :baeh:

Ај Срејчен нека ти е рожденденот и од убаво глава да неможеш да кренеш:):smir:

Среќен1Роденден1 Фантом_ск и се најубаво у животот у метрополава кај што си сместен привремено дур учиш на Деценискиот Факултет. Пари, жени, коса, пари, карти тие убавите што се лизгаат на допир, жени и жени. :smir:

Среќен Филип роденден. Среќа ти посакувам најмногу, да си ми секогаш насмеан и ведар ко времево на крај од ноември, многу скопјанки да фатиш и пуштиш, и да завршиш тоа електричарскиот факултет побрзо, имам едно решо не ми пали убо.

Среќен роденден Фантом, изживеј ја последната тинејџерска година, се` што посакуваш да ти се исполни, да бидеш среќен, да те опкружуваат само добри личности, да се пазиш од зло, да издржиш во Скопјево :pos:, што побрзо да завршиш факултет и да бидеш инжењер човек :)

Среќен роденен и се најубаво..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom