Среќен роденден Eko1!

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Once a year i get the chance
to wish you birthday cheer.
It pleases me no end to say,
i wish you another great year.

So happy birthday to you Eko
from the bottom of my heart,
and may your good times multiply,
till they’re flying off the chart!

Уште многу родендени да ти честитам, уште посреќен да те гледам и уште мнооогу појќе пати да славиме само вакви убави моменти. Да ти напишам тука нешто што не знам како да ти го кажам во живо ... среќна сум што те познавам и што си ми најдобар другар. Богат е секој човек што има таков човек блиску до себе. Поради тоа неможам да најдам соодветна честитка за твој роденден, но дека си скромен, сигурно и ова ќе ти е доста. Лилааааааааааа!:baeh::bip:

Ај доста сентименталности ... спремај новчаникот и термин за славење и јавувај, доколку излезиш некаде од бунарот и ме прочиташ!

:pijan::ojea::music2::party2::music3::kez::je::cug::back:​

Ооо среќен роденден!!!!
Многу здравје,љубов,среќа!
Се најубаво и сите желби да ти станат реалност и се разбира да не се ослободиш од убавини!

Среќен роденден,многу здравје љубов среќа и сите желби да ти се исполнат

Среќен роденден друже Еко, све најљепше.

Me fat në jetë dhe suksese. Të dëshiroj gjithë të mira në të ardhmen. Urime.

Среќен роденден Ешко, голем да растиш, и обавезно ко ќе идаш накај Охрид да се јавиш... Не те терам да частиш, само ми зажаљи срцево Еко да видам, да се посмеам... Ак не па на крај краева, сецни и ќе ти се јавам, се знајт дек телефонов мој исто ко државен да е. :)

Уште еднаш, среќен роденден, се’ најубо и се гледаме. :back:

хепи брдеј се нај нај нај нај...онака нај убаво:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom