Среќен роденден Acko

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Среќен 23-ти роденден најмило мое и сите желби да ти се исполнат! :wub::love2:И да пишуваш почесто на форум:wink:. Те сакам највише! И знам дека уште не е 12 саат, ама јас не можам да издржаам пааа :pipi:. А и на тој начин дефинитивно прва ќе ти честитам :wink:... Те сакам!!!

среќен роденден ацко (или подобро познат ко дечкото на Мими)
сите желби нека ти се исполнат и уште многу мнгоу години да ми останете заедно заљубени ко што сте :back:

Среќен роденден, ти посакувам многу среќа, здравје, љубов (иако веќе ја имаш Симоновска:)), итн.

среќен роденден ацко
мнг здравје среќа љубов
да продолжиш 10 да редиш на факс
и жена ми уште посреќна да ја правиш, да ми свети у школо

Среќен Роденден!!! Уште мн години да сте заедно и го се отвараат вакви теми :P:smir:

ауууууууу братееееееееееееееее честит роденден тм трм трм хепи брдеј ту ју...и многу срека здравје долга врска многу дечиња да ви трчкаат низ дома :))) поздрави

Среќен Роденден. :smir: Здравје, среќа, успеси и љубов во изобилие.
Чувајте се и сакајте се со малото.:back:

Аиииии конечно и на тебе ти дојде роденденот...Па ајде среќен роденден...ти посакувам се најубаво, сите желби да ти се исполнат, да бидеш многу среќен, и уште долго долго да си славиш родендени (секако со Мими покрај тебе:))
:smir::smir::smir:

Лелее не го очекуев ова фала ви на сите за честитките, имате сите по едно пиќе од мене :icon_mrgr :cug:

Ааа него го запознав и ќе му честитам :) Ајт среќен роденден брат :) Па ти си бил член на кајгана х))))

Симоновски:) Среќен роденден,сФе најубаво..Уште многу вљубени денови со Мимуш,и да знаеш злато имаш покрај тебе..среќен човек си:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom