Среќен пат на Б'лгаришчана в ЕУ! Ајде сваќа-ќа-ќе!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
vakva kujna, imaat samo najbogatite tatarski familii

Acid напиша:
А еве го Ignore-all. Откако го баниравме. :-)
piksm27.jpg
А у позадина иде „черните очи“ од Азис :pos2: :pos2:

Припази му ја мишката :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Знаете ли како Бугарите им велат на Романците? ,,Ние сме за вас Македонци,,

Брисел: Ракијата и мастиката не се бугарски брендови

Макфакс
prazno.gif
prazno.gif
05.08.2006 Бугарските производители претрпеа неуспех со одбивањето на Брисел да ја регистрира нивната ракија и мастика како производи со заштитено географско потекло.
Ова го наведува грчката државна агенција АНА во веста за одлуката на Европската комисија во Брисел, по барањето за регистрација на двата алкохолни пијалоци, како бугарски национални производи.
Со одлуката на Европската комисија на бугарските производители им се забранува на ракијата и мастиката да ја користат етикетата „Република Бугарија” како заштитно географско обележје.

:bip: :bip: :bip: :bip:

-Знаш шта има ново?
-Шта?
-Бугари су ушли у Софију!:bip: :bip: :bip: :bip:

А уствари кој ги има лиценците за ракиичката и мастичето?

TpH_Bo_OkO напиша:
-Знаш шта има ново?
-Шта?
-Бугари су ушли у Софију!:bip: :bip: :bip: :bip:

А уствари кој ги има лиценците за ракиичката и мастичето?

Мастиката е заштитена трговска марка на АД Грозд Струмица, како автентичен македонски производ на база анасон, така да комшиите може да го духаат*. За ракијата незнам.

*духање - оралка

Бугарски државјанин се разнесол со бомба во Варна

МИА
prazno.gif
prazno.gif
05.08.2006 http://www.a1.com.mk/reklama2.asp?ID=53Бугарски државјанин доцна синоќа почина во Варна при експлозија на бомба, соопшти бугарската полиција.
Се работи за 31-годишниот Бугарин Асен Николов, кој носејќи ја бомбата во рацете, практично се разнел, по што починал на лице место.
Од експлозијата предизвикани се материјални штети, но нема други човечки жртви, иако инцидентот се случил на прометна улица.
За сега не е јасно дали Бугаринот бомбата ја активирал од невнимание и кој воопшто ја изработил.
Николов е сопственик на шест земјоделски фирми, а според информации на полицијата, има криминално досие и се соочувал со закани за рекет.

Poznati Blgarski Raperi!!!
(dobro gledajte go klipot)
tuk

Blgarski psovki (od nekoj idiot)

tuk

Blgarski Eminem (jako,neznam so mu e na tipov)

tuk

[media]http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-318100691984051171&hl=en[/media]

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.....леле се убив од смеење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom