Среќен 8-ми март ...

• Креатор на темата Креатор на темата pLaToOn
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
... на сите жени, но не затоа што таков е денот, туку затоа што ги сакаме и почитуваме ... иако понекогаш забораваме да го покажеме, или пак не сме во можност да го покажеме.
Јас не сум поет, јас не сум уметник, јас не сум музичар, јас сум само човек со многу пиво во себе кој се обидел да создаде (отсвири) едно дело во чест на сите нив ... сите кои се околу/до/зад/испред/со мене, но и сите вас кои го читате ова и кои ја заслужувате оваа чест секој ден. Моето дело, кое го именував Б-мол (Beer или B витамин сеедно, но сепак за многумина познато) следува подолу ... со цело срце од мене за сите вас (посебо за неа нели).

Мда, ова е тоа: [video]http://www.artmk.net/B-mol.mp3[/video]

P.S ... грешките во мелодијата се тука, и треба да бидат ... грешките постојат и треба да (ќе) се исправат заедно

Или ја сум глуп, или ќор, или не знам шо датум сме.
Али сите денеска честитаат осми март (и по телевизии и сегде), а седми март е.
Ја не сфаќам.

ае.. нека им е среќен
чекаме девојките/жените да не почастат сега.... :)

Ајде жени среќен осми март :icon_cool

Зар 8-ми Март не е празник на мајката...или јас тонам нешто......

Браво одлично одсвирено ! И ај нека им е среќен празникот на жените

Зар 8-ми Март не е празник на мајката...или јас тонам нешто......

Тонеш пријателе, можеби на твои години мислиш дека секоја жена треба да е мајка (и обратно), но не е баш така ... ако има време ќе изрониш :)

Среќен 8-ми март на сите жени еве и едно цвеќе од мене!:)
flowers.jpg

Тонеш пријателе, можеби на твои години мислиш дека секоја жена треба да е мајка (и обратно), но не е баш така ... ако има време ќе изрониш :)
Јас не мислам ништо затоа и прашувам (застанат сум јас у осмолетка кога на блок 4 пишувавме Срекен 8-ми март Мамо!).......Ок ,кога е таква работата нека е срекен празнико на сите жени ......!!!!!
Flower5.jpg

Среќен 8ми Март на сите кајганџики :))))) :smir:

Јас не мислам ништо затоа и прашувам (застанат сум јас у осмолетка кога на блок 4 пишувавме Срекен Роденден Мамо,).......Ок ,кога е таква работата нека е срекен празнико на сите жени ......!!!!!
Flower5.jpg
Исто Исто...и им ги носевме дома на мајките :nesum:

Среќен празник девојки и се најубаво :back:
gai-gai05.jpg

Ajde srekjen neka vi e praznikot srcki.Bi vi dal cvekje,no ke go frlite otkako ke ovene,zatoa ke vi dadam eden:back:,kade ke go primite,izborot e vas:helou::):):):)))))):back::back::back:

Ај нека ви е среќен празникот и повеќе да не слушате во иднина.
25819_1399790234260_1217423953_1168051_2447853_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom