Stre3T Danc@
The definition of #BFABB
- Член од
- 10 април 2009
- Мислења
- 1.690
- Поени од реакции
- 146
Со оглед на тоа што во последен момент се предомислив за училиштето, морам да кажам дека го направив вистинскиот избор
И сите 4 години беа забавни. Најтешка ми беше разделбата со класот од 1 и 2година, но и класот во 3 и 4 не беше лош.
Нема да ги заборавам лажните бомби во 3та година
Бевме исплашени само првиот пат, а потоа ги засакавме
Генерацијата пред нас беше најсложната и најзакон генерација која сум ја видела. Тие беа организаторите 
Што се тиче до професорите.. си имаше некои искомплексирани со бројни лоши денови, но и тоа се издржа. Омилени во цела гимназија ми беа професорите по историја, филозофија и класната од 3 и 4та. Најдосадни часови.. оф, физичко, латински и математика ДЕФИНИТИВНО.
Ми текнува кога се смеевме без причина и не можевме да престанеме, бевме 2-3 реда последни во училницата увек главни troublemakers и познатите "левица и десница" -страни на училницата каде едните беа прокламирани како поинтелигентни и подисциплинирани. До душа, второто е точно
А и бевме поделени на групи, па не беше чудно што не делеа самите професори.
Компјутерите што ни ги ставија беа голема грешка во нашите животи
Ни беа главна преокупација и занимација на буквално секој час, најпрекорувани бевме за нив.
Ми текнува на сите бегања од часови што точно правевме и каде одевме. Ми текнува на сите лаги што ги измислувавме за оправдување и кога самата класна не фаќаше како бегаме.
Беше забавно, како и да е. Исто така ми текнува на сите искористени начини за препишување.
Матурата ни беше повеќе од одлична.
Има и убави и лоши сеќавања, знам дека ми беше далеку поинтересно од основно. Единственото што ќе ми недостига се другарките и другарите кои секојдневно ги гледав. Дефинитивно повеќе нема да биде исто.

Нема да ги заборавам лажните бомби во 3та година

Што се тиче до професорите.. си имаше некои искомплексирани со бројни лоши денови, но и тоа се издржа. Омилени во цела гимназија ми беа професорите по историја, филозофија и класната од 3 и 4та. Најдосадни часови.. оф, физичко, латински и математика ДЕФИНИТИВНО.
Ми текнува кога се смеевме без причина и не можевме да престанеме, бевме 2-3 реда последни во училницата увек главни troublemakers и познатите "левица и десница" -страни на училницата каде едните беа прокламирани како поинтелигентни и подисциплинирани. До душа, второто е точно

Компјутерите што ни ги ставија беа голема грешка во нашите животи

Ми текнува на сите бегања од часови што точно правевме и каде одевме. Ми текнува на сите лаги што ги измислувавме за оправдување и кога самата класна не фаќаше како бегаме.

Матурата ни беше повеќе од одлична.
Има и убави и лоши сеќавања, знам дека ми беше далеку поинтересно од основно. Единственото што ќе ми недостига се другарките и другарите кои секојдневно ги гледав. Дефинитивно повеќе нема да биде исто.