#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
ај вака незнам дали ке се согласите.

утре нека биде официјално 20:00 затоа што втора смена завршуваат дечките околу 7 најкасно ( школите мислам) + кој е на работа до 4 кој до 5 сака малце да одмори и така натака..

одговара утре 20:00?

Хипстерајата на твитер.

Туку, додека е затворена ФБ групава, да ја уредувам полека, м?
Да те мене глава ме фати ама твитовиве на Мачорка и Пилоу Квин ме мрднаа, им пореметивте детство на овие хахаха

За да биде најинтересно, една другарка (по партиска линија) вчера учтиво ме замоли да не учествувам во никаков протест против владата.
Guess what....
She's not my friend anymore :свиркам:
Good girl.

ај вака незнам дали ке се согласите.

утре нека биде официјално 20:00 затоа што втора смена завршуваат дечките околу 7 најкасно ( школите мислам) + кој е на работа до 4 кој до 5 сака малце да одмори и така натака..

одговара утре 20:00?
По трети пат ќе пишам,највеќе одговара 22:00!

Додека да стигнеш дома,да јадеш,да се средиш поминало времето.
Вака фино лепо у 22:00 ќе има можност поише да се собереме и помасовно да биде,мислам според мене,не мора сите да се согласите со тоа.

Мене ми одговара утре у 20:00 таман после школо ќе му ја седнам данге данге до полноќ ;)

И јас сум за во 10, има некои на факс што се до петнаес за осум :)

Ај 21:00 има некој прва смена на школо.А таман ќеми завршат и Бурни Времиња. :pipi::D

А луѓе што треба РЕАЛНО,ама реално да очекуваме од оваа кампања?

Вчера Советот за Безбедност нешо заседаваше.
кај нив ни помина. сега уште малите зелени да ги убедиме дека сме угнетени и да ги прфрлат шпонциве на Венера....

Ништо не треба да очекуваме бе брат. Тоа ни е најголем проблем. Што све ние нешо очекуваме. Ова ние што почнавме да го правиме не се сопира по 2-3 дена. Ова мора да трае. Мора да биде константно. Мора да запнеме да бидеме поинтересни од тампонот на Ким Кардашијан. Ако после 6 месеци сличајно испадне да одиш во да речеме Данска и ако таму кога ќе се претставиш од кај си некој ти рече: Еј да знам, читав за Македонија, вие имате проблеми со муслиманите. Е тогаш да знаеш дека сме на прав пат ама далеку од крајот. ова треба да ти стане хоби.

Поздрав

Мачорка @machorka1
Не сум имала секс 4 и пол години. Дали сум #влијателна ??

Садфсагдѕттуѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕѕњеррррррррррррррррррр !!!!!!!!!!!!!!

Овие твитови за влијателните постирајте ги во темата во ЧДА, за да не се губи прегледност тука и плус да си има колекција!:D

21 или 22 највеќе одговара.

Иначе јас ретвитнувам од време на време.

Join us and help MACEDONIA to fight agains Radical Islam and #spreadthetruth #ABCnews #CNN #nytimes #LanaDelRey

ајде спам спам спам :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom