- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 1.370
- Поени од реакции
- 1.235
ццц , слушај ме сега ти мене нема што да протестирам на интернет или пак да отворам твитер јас ќе одам и ќе протестирам против „македонските албанци“ а ќе видите во петок они што ќе направат па ќе видиме дали некој нема да искочи.Ај дете отвори си твитер ако немаш и протестирај како што ние си правиме до сега на #spreadthetruth, па за протест ќе се договараме кога времето ќе си каже. Протестот наш не ни бега, само не сега, не со ваква тапа организација
не не, не мислев на тоа, него копче за споделување на статиите.Има кога одиш на Спреад тхе трутх во горни десни агол!
Сакаш да се бориш,навистина ли сакаш?ццц , слушај ме сега ти мене нема што да протестирам на интернет или пак да отворам твитер јас ќе одам и ќе протестирам против „македонските албанци“ а ќе видите во петок они што ќе направат па ќе видиме дали некој нема да искочи.
а и оорганизрацијата да е тапа јас ќе одам и ги подржувам Македонците, ако ти не ги подржуваш седи си на твитер и „бори се“ на интернет.
полицијата "да го јаде" може само ако има таква наредба од горе (не реагирај) а ако има наредба да реагира на знаци на насилство ќе биде скокање во вардар.сега ќе ги видимо на дело полицијата , а не вака да се силат против млади македонци кои излегоа на протест , ќе ги видиме против џихади како ќе се однесуваат , јас мислам дека полицијата ќе го јадат немиено и тоа мнооооогооо !
аман више со овие муабети...си видел ова си видел она. Па многу луѓе виделе па сеуште се активни полицајци, војници, обезбедувачи и спремни се за уште ако треба. Никој не сака војна, но ако се мора треба да се биде спремен.Сакаш да се бориш,навистина ли сакаш?
Си бил ли во војска?
Знаеш ли оружје да држиш?
Знаеш ли како свират куршуми кога ќе ти пролетаат покрај глава?
Мислам дека ќе ви се протестира на сите кога во петок вечер ќе гледате на вести....протестот беше закажан за петок во ист ден со албанците тоа ке беше грешка
незнам зошто да не се протестира во сабота
Како сме спремни?аман више со овие муабети...си видел ова си видел она. Па многу луѓе виделе па сеуште се активни полицајци, војници, обезбедувачи и спремни се за уште ако треба. Никој не сака војна, но ако се мора треба да се биде спремен.
многу чудно размислувате... да не види светот? во која држава го има ова бе???Сакате да си дадеме автогол каков што си дадоа они?
Zelezarec , ти би протестирал и кога би знаел дека нема да постигнеш ништо со тоа, напротив ќе ја влошиш состојбата?
Значи, сега протест не! Оставете ги Албанците нека се глупираат, нека ги гледа светот, ние ќе си седиме и ќе им го гледаме сеирот сега за сега.