- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 50
Влијателни.Па може дека сме староседелци![]()
Znaci mi se gadi od ovie !!!
Kako uspeaa da ne povrzat so politicka partija?!
Денес си го напраив твитерот и јас си сменив име , и истиот проблем го имав , ама после 15 мин. само се средиАј малку хелп околу твитеров сменив од White_Walker_mk во Blazo_razbiras и гледам уште ме дава White_Walker_mk и кога кликнам user doesnt exits ?
ова го напишал??? Ако не се согласува не мора да сере и паметен да се прави. Или можеби мора...Borjan Jovanovski @BorjanJovanovsk
штикла е секси#spreadthetruth
Mорав да му вратам , ама намерно додав уште едно h на крајот
Иво му се јавил на@BorjanJovanovsk#spreadthetruthh#a1
очигледно немаат капацитет за да сватат...Моја партиска книшка е Македонскиот ПАСОШ!
А матична партија ми е МАКЕДОНИЈА.
Ако можат нешто да сфатат...
Сецкај ги, и јас така правам. Шта Ќеш?Ај да ти ебам колку имам за пишување а ова ме ограничува на 140 букви, stupid twiter![]()
Ај да ти ебам колку имам за пишување а ова ме ограничува на 140 букви, stupid twiter![]()
Bi trebalo , no taka ke i dademe na znacenje zatoa kulirajte siМислам дека треба да се твитне нешто како се "оградуваме од колумната на главучите"
Да ги заебеме![]()
Брат, знаат, не се од вчера..Мислам дека треба да се твитне нешто како се "оградуваме од колумната на главучите"
Да ги заебеме![]()
Ќе те смени по неколку минути, така е и слика кога менувашАј малку хелп околу твитеров сменив од White_Walker_mk во Blazo_razbiras и гледам уште ме дава White_Walker_mk и кога кликнам user doesnt exits ?