Спорот со Грција - коментари од Срби

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Izoliran retardiran slucaj od dve sponzorushi bez mozok..

A ja ako Vi kazam deka 30 % od Makedonkite se ebat so Albanci za pari ooooo Vie sto se praite nacionalisti... da Vi lupnam sea klip kako toj ja lupa taa Makedonkata a u pozadina Albansko zname i Albanska muzika roke mandoline ????
а да ти кажам дека 40% од албанките скришум се ебат со македонците а тогаш што праиме бе :drk::drk:

A ja ako Vi kazam deka 30 % od Makedonkite se ebat so Albanci za pari ooooo Vie sto se praite nacionalisti... da Vi lupnam sea klip kako toj ja lupa taa Makedonkata a u pozadina Albansko zname i Albanska muzika roke mandoline ????

Е покажа си баш шо си и каков си. И колко си македонец. Пускаш провокативни теми да се карат бугари и македонци, праиш се на маке, а он какоф бил. Тц, тц, тц

Pa sto kazav ja losho...ova e javna tajna NOTOREN FAKT...

Toj sto ne e od selo go znae ova ne e slep :tapp:

Poentata mi e deka en se vadi zakljucok od izolirani sluchai... a ti Bugar ja ke ti kazam nesto...popameten sum poitar od site Vas Bugari sto ste na forum zaedno... djabe vezete

а да ти кажам дека 40% од албанките скришум се ебат со македонците а тогаш што праиме бе :drk::drk:

Ke ti kazam sonuvash momce sonuvash... JAVNO e javno a tajno se pretpostavki...

Idi be lepotane zemi zenska Albanka izebi ja i vrati ja so kola u Arachinovo da mi te vidam hrabri nacionalistu...

Jas sum gledal puno Albanci so BMW koi nosat doma posle jebachina nashi devojchinja za koi ti mozesh samo da :drk:

Razmisli malce sto e izloliran slucaj drug pat i ti i takvite ko tebe

Pa sto kazav ja losho...ova e javna tajna NOTOREN FAKT...

Toj sto ne e od selo go znae ova ne e slep :tapp:

Poentata mi e deka en se vadi zakljucok od izolirani sluchai... a ti Bugar ja ke ti kazam nesto...popameten sum poitar od site Vas Bugari sto ste na forum zaedno... djabe vezete
Jaс сум от пиринско и сметам дека повеке сум поврзан с МК от тебе.:toe:

Ова „прва рака“, тие 30%, во роднините ти спаѓаат?

Небески народ, они само со ангели и самовили се онадат.
Од горе се гледаат кој што прави.
Да не е 30,102% ?

Еве псоле ден - два отворање на оваа тема на мое задовлоство а се надевам и на ваше покажавме единство и национална свест кога станува збор за одбрана на иемто на република македонија. кој сака нека каже дека ова е капка во морето но сепак мене ме радува фактот дека им ставивиме до занење на нашите северни соседи србите на нивниот форум каде исто така се јавија и грци кои студираат и го знаат српскиот јазик па е тешк ода се распознаат.

анкетата од пред ден - два

n4jrkl.jpg

и анкетата денсеска со благо водство во наша полза :helou:

343n6fb.jpg

http://forum.bgdcafe.com/index.php?showtopic=62524&st=420

Toa e zaroa sto jas bombardirav so 17 postovi vcera vecer i ostanav nenaspan do 5 casot nautro :(

Hint :Nick Neonic :helou::helou:

Ова „прва рака“, тие 30%, во роднините ти спаѓаат?

Jok moite makedonski zenski rodnini se site bogati i omazeni ... no otidi malce do Mavrovka toj kafichot dole , otidi do uste nekolku kafichi navam natam sto ke ti gi posocham , otidi do jebarnicite niz Skopje pa ke vidish koj e klientelata ... moze ke se iznenadish ako prepoznaesh nekoja poznata...

MIslam muabetot mi e ako se sakaat ok mi e mene al nacionalizam da se siri nekoe lupanje u grudi a Vi gi praat roskop devojcinjata e ko da gradish kucha na mocvaren teren... nemate osnov i pokrijte se so ushi :tapp:

Ke ti kazam sonuvash momce sonuvash... JAVNO e javno a tajno se pretpostavki...

Idi be lepotane zemi zenska Albanka izebi ja i vrati ja so kola u Arachinovo da mi te vidam hrabri nacionalistu...

Jas sum gledal puno Albanci so BMW koi nosat doma posle jebachina nashi devojchinja za koi ti mozesh samo da :drk:

Razmisli malce sto e izloliran slucaj drug pat i ti i takvite ko tebe
E dobro de, sto mesate ljubov so politika..Ljubovta nema granici...daj malku gledajte na svetov so pomalku predrasudi...
Koj kogo ebel, golema rabota...Sexot e cin na obostrano zadovolstvo, a ne cin koga edniot go iskoristuva drugiot...bez razlika na vera i nacija...:aplauz::aplauz:

Брат .. не си ми јасен ... и ги браниш србите ... и ги браниш македонците ... а во моментов ... низ сите можни форуми ... 70% па и више се на страната на гејците ...т.е не напаѓаат нас =)

Јасно е дека си мешан србин/македонец (прости ако грешам) ... али неможеш и двете страни да ги плукаш и да ги гушкаш.:smir::smir:

Се покажа вистинското лице на Черчил....

Како што го фативме жив Суисајдпешко...

Нема што да коментирам...Не знам ни што да одговорам на ова...

Toa e zaroa sto jas bombardirav so 17 postovi vcera vecer i ostanav nenaspan do 5 casot nautro :(

Hint :Nick Neonic :helou::helou:

DOKAZ uste eden deka kako sto ti si mozel da dades 17 glasa mozel i nekoj PLATEN GRK da dade site 40 glasa od negov kompjuter...

zatoa Vi velam... REAL LIFE i Cyber vojuvanje ne e isto

DOKAZ uste eden deka kako sto ti si mozel da dades 17 glasa mozel i nekoj PLATEN GRK da dade site 40 glasa od negov kompjuter...

zatoa Vi velam... REAL LIFE i Cyber vojuvanje ne e isto

Рече 17 поста =) не гласа ...

Си шири Неоник пропаганда (т.е ја кажува вистината) и некои веруваат (и гласаат за македонија) некои не ... и ги бираат гејците или неутрални (лижи гз):pos2::pos2:

E dobro de, sto mesate ljubov so politika..Ljubovta nema granici...daj malku gledajte na svetov so pomalku predrasudi...
Koj kogo ebel, golema rabota...Sexot e cin na obostrano zadovolstvo, a ne cin koga edniot go iskoristuva drugiot...bez razlika na vera i nacija...:aplauz::aplauz:

Koga ke bide ramnopraven i ja da mozam u Arachinovo posle jebenje da odnesam Albanka i da ne me utepaat ke zborime za NEMANJE PREDRASUDI ...dotoash jok

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom