Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.998
Ако разбирам нешто...Чекам со аватарот да си ставиш "I don't like sand" во био![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако разбирам нешто...Чекам со аватарот да си ставиш "I don't like sand" во био![]()
![]()
Ако разбирам нешто...![]()
Сум ги гледал само првите 3 дела, не се сеќавам на ништо.Легендарниот меме исказ на Анакин во втората епизода, Attack of the Clones![]()
Тоа тебе не треба да ти биде воопшто гајле.
Да бе, Ирис на сите "мажи" на форумов се пали.Зошто Берик го има сето тоа што го содржи листата на членот што не си го разбрала.![]()
И на мене ќе се палеше ама јас иам лажна самодоверба, не сум мажествен, неам автентично изразување, ниту пак сум храбар и силен.![]()
Емоционално лабилна, нестручна, неморална, незрела....да!Znaci deka @CoolIris ne e zrela zena![]()
Да да. Баш заради тоа, оти ти ми спомна дека е џек, затоа се палам на Берик!... нема врска, таа дури ниту го примети низ форумов, додека не спомнав во еден коментар дека е „џек“ и од тогаш само преовладува тој женски нагон на инат и „превземање“ на нештото, мислејќи дека ќе го одземе тоа што можеби му припаѓа на друга, за да се докаже длабоко во себе дека ете победи во таа конкуренција на одбирање на женка од машка страна, не е чудно да истото си го доживува не само виртуелно, ама со спротивна улога,
...инаку не сакам да пишувам кога некој не е присутен, ама се јавив само да го негирам тоа што го пишуваш и дека имаш погрешна перцепција,
инаку види го Думбле каков аватар сменил, јас би искоментирала нешто друго што е на повидок, ама ај да не се мешам во шармирање![]()
... не таква припадност како мислиш, тој си припаѓа на своите дома, туку онака форумски, оти го спомнав како џек тогаш- и од тогаш, да не те цитирам дури и ти цинично си го кажа тоа...Да да. Баш заради тоа, оти ти ми спомна дека е џек, затоа се палам на Берик!
.... а чекај ова болдот не ми е јасен. Дали ти алудираш на тоа дека Берик тебе ти припаѓал? Ау посесивност докторке....свашта.
... шу ќе прајш, наместо машките, денес женските се тепаат, а тие грицкаат нокти чекајќи резултат! то му доџе ко мушка спонзорушаI posle ne priznavaat deka zenite gi sakaat losite momci
Nemoj samo da se stepate vie dve![]()
Ајде душо твој е. Еве ти го давам онака форумски, ако те сака нема проблем.... не таква припадност како мислиш, тој си припаѓа на своите дома, туку онака форумски, оти го спомнав како џек тогаш- и од тогаш, да не те цитирам дури и ти цинично си го кажа тоа...
... посесивност? тогаш зошто бараш од мене да те опишам? кога ќе пишам нешто според мојот заклучок, ти се лутиш?
... зашто имаш проблем со „мој“ и „твој“ еве тројка ќе направиме, јас од десно само, зш не можам од лево ... договорено?Ајде душо твој е. Еве ти го давам онака форумски, ако те сака нема проблем.
Така ми е пишано мене, сама да си бидам.
Sakav da I ja pobijam tezata na @thehighpriestess I te upotrebiv tebe koja te smetam za zrela pametna zena ama si sakas losi momci bez emocii nalik na Berik....Тоа тебе не треба да ти биде воопшто гајле.
Да бе, Ирис на сите "мажи" на форумов се пали.
Емоционално лабилна, нестручна, неморална, незрела....да!
Да да. Баш заради тоа, оти ти ми спомна дека е џек, затоа се палам на Берик!
.... а чекај ова болдот не ми е јасен. Дали ти алудираш на тоа дека Берик тебе ти припаѓал? Ау посесивност докторке....свашта.
Неам такви аспирации душо.... зашто имаш проблем со „мој“ и „твој“ еве тројка ќе направиме, јас од десно само, зш не можам од лево ... договорено?![]()
Јок, сфатив дека немаше потреба од драмава со Берик, па незгодно ми падна малку. Нема врска. Ај да не ја тупиме, не ми се расправа.Sakav da I ja pobijam tezata na @thehighpriestess I te upotrebiv tebe koja te smetam za zrela pametna zena ama si sakas losi momci bez emocii nalik na Berik....
No si go okrkav![]()
... мора да делиш, зашто ако не делиш тоа што е твое со сила ќе ти го земат или барем глуми дека ќе делиш за да не биде интересно, па нема да ти го превземаат од што си рамнодушна и сакаш да го делиш! (не знам дали ми ја разбираш поентата)Неам такви аспирации душо.
Не би да го делам тоа што е мое, со некој трет.
Ќе преживеам, no worries.
Колку години имаш невесто на вакви муабети што се палиш.... мора да делиш, зашто ако не делиш тоа што е твое со сила ќе ти го земат или барем глуми дека ќе делиш за да не биде интересно, па нема да ти го превземаат од што си рамнодушна и сакаш да го делиш! (не знам дали ми ја разбираш поентата)
ме присети на еден пријател, бевме некаде на симпозиум и ме прашува:
- Би, се наоѓа некаде бурма? ...
- Што ќе ти е ? ќе жениш некого?
- Бијо, не ме зезај, за вечер ми треба кога ќе идеме на забава?
....ааааа му велам, да не ти додеваат штом ќе видат дека си зафатен со бурмата!
- Погрешно знаеш бјонс, бурма се носи напротив да ти се лепат женски! сите женски денес се лепат на тие што имаат обврска т.е. се женети!
- Ај што збориш, како бе....да не си збунет нешто, обратно да не треба?
- Види сега што ќе те научам, ако мушко носи бурма значи е женет нели? е тој нема да се фали ако ќе легнеш со него, има кола, работа, пари и одозгора нема да ти досаѓа на вибер, ФБ, мобилен...оти нели се крие...ем ти ќеф ќе си правиш, ем си слободна!
бијонс - патос! несвест!
...така да секој што носи бурма не значи дека е женет, туку бара спонзоруша да ја зезне барем за една вечер![]()
...ОК... штом почна со тие изрази „невесто“ „жено“ од селска чешма научени јас се повлекувам, не си мој калибар, извини на дружењето!Колку години имаш невесто на вакви муабети што се палиш.
Жал ми е онака, не знам дали стварно го мислиш ова што го пишуваш или се обидуваш да собираш поени од маженцага на форумот.
Немам што да кажам повеќе на темава, пријатна вечер!
Јас не сум маж.Да бе, Ирис на сите "мажи" на форумов се пали.