"Спонзоруша"

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
E nisto ne te razbrav:confused:
Zosto togas @CoolIris se pali :brlav:na @Beric Dondarrion......
Тоа тебе не треба да ти биде воопшто гајле.
Зошто Берик го има сето тоа што го содржи листата на членот што не си го разбрала. :smirce: :kafence:

И на мене ќе се палеше ама јас иам лажна самодоверба, не сум мажествен, неам автентично изразување, ниту пак сум храбар и силен. :toe:
Да бе, Ирис на сите "мажи" на форумов се пали.
Znaci deka @CoolIris ne e zrela zena:eek:
Емоционално лабилна, нестручна, неморална, незрела....да!
... нема врска, таа дури ниту го примети низ форумов, додека не спомнав во еден коментар дека е „џек“ и од тогаш само преовладува тој женски нагон на инат и „превземање“ на нештото, мислејќи дека ќе го одземе тоа што можеби му припаѓа на друга, за да се докаже длабоко во себе дека ете победи во таа конкуренција на одбирање на женка од машка страна, не е чудно да истото си го доживува не само виртуелно, ама со спротивна улога,
...инаку не сакам да пишувам кога некој не е присутен, ама се јавив само да го негирам тоа што го пишуваш и дека имаш погрешна перцепција,
инаку види го Думбле каков аватар сменил, јас би искоментирала нешто друго што е на повидок, ама ај да не се мешам во шармирање :D
Да да. Баш заради тоа, оти ти ми спомна дека е џек, затоа се палам на Берик!

.... а чекај ова болдот не ми е јасен. Дали ти алудираш на тоа дека Берик тебе ти припаѓал? Ау посесивност докторке....свашта.

.... а чекај ова болдот не ми е јасен. Дали ти алудираш на тоа дека Берик тебе ти припаѓал? Ау посесивност докторке....свашта.
... не таква припадност како мислиш, тој си припаѓа на своите дома, туку онака форумски, оти го спомнав како џек тогаш- и од тогаш, да не те цитирам дури и ти цинично си го кажа тоа...
... посесивност? тогаш зошто бараш од мене да те опишам? кога ќе пишам нешто според мојот заклучок, ти се лутиш?

I posle ne priznavaat deka zenite gi sakaat losite momci :icon_lol::pos:
Nemoj samo da se stepate vie dve :lut:
... шу ќе прајш, наместо машките, денес женските се тепаат, а тие грицкаат нокти чекајќи резултат! то му доџе ко мушка спонзоруша :ROFLMAO:

... не таква припадност како мислиш, тој си припаѓа на своите дома, туку онака форумски, оти го спомнав како џек тогаш- и од тогаш, да не те цитирам дури и ти цинично си го кажа тоа...
... посесивност? тогаш зошто бараш од мене да те опишам? кога ќе пишам нешто според мојот заклучок, ти се лутиш?
Ајде душо твој е. Еве ти го давам онака форумски, ако те сака нема проблем.

Така ми е пишано мене, сама да си бидам.

Ајде душо твој е. Еве ти го давам онака форумски, ако те сака нема проблем.
Така ми е пишано мене, сама да си бидам.
... зашто имаш проблем со „мој“ и „твој“ еве тројка ќе направиме, јас од десно само, зш не можам од лево ... договорено? :sneaky:

Тоа тебе не треба да ти биде воопшто гајле.

Да бе, Ирис на сите "мажи" на форумов се пали.

Емоционално лабилна, нестручна, неморална, незрела....да!

Sakav da I ja pobijam tezata na @thehighpriestess I te upotrebiv tebe koja te smetam za zrela pametna zena ama si sakas losi momci bez emocii nalik na Berik....
No si go okrkav:sramezliv:

... зашто имаш проблем со „мој“ и „твој“ еве тројка ќе направиме, јас од десно само, зш не можам од лево ... договорено? :sneaky:
Неам такви аспирации душо.
Не би да го делам тоа што е мое, со некој трет.

Ќе преживеам, no worries.
Автоматски споено мислење:

Sakav da I ja pobijam tezata na @thehighpriestess I te upotrebiv tebe koja te smetam za zrela pametna zena ama si sakas losi momci bez emocii nalik na Berik....
No si go okrkav:sramezliv:
Јок, сфатив дека немаше потреба од драмава со Берик, па незгодно ми падна малку. Нема врска. Ај да не ја тупиме, не ми се расправа. :)
Уживај, супер си!

Неам такви аспирации душо.
Не би да го делам тоа што е мое, со некој трет.
Ќе преживеам, no worries.
... мора да делиш, зашто ако не делиш тоа што е твое со сила ќе ти го земат или барем глуми дека ќе делиш за да не биде интересно, па нема да ти го превземаат од што си рамнодушна и сакаш да го делиш! (не знам дали ми ја разбираш поентата)

ме присети на еден пријател, бевме некаде на симпозиум и ме прашува:
- Би, се наоѓа некаде бурма? ...
- Што ќе ти е ? ќе жениш некого?
- Бијо, не ме зезај, за вечер ми треба кога ќе идеме на забава?
....ааааа му велам, да не ти додеваат штом ќе видат дека си зафатен со бурмата!
- Погрешно знаеш бјонс, бурма се носи напротив да ти се лепат женски! сите женски денес се лепат на тие што имаат обврска т.е. се женети!

- Ај што збориш, како бе....да не си збунет нешто, обратно да не треба?
- Види сега што ќе те научам, ако мушко носи бурма значи е женет нели? е тој нема да се фали ако ќе легнеш со него, има кола, работа, пари и одозгора нема да ти досаѓа на вибер, ФБ, мобилен...оти нели се крие...ем ти ќеф ќе си правиш, ем си слободна!

:shok2:бијонс - патос! несвест! :несвест:

...така да секој што носи бурма не значи дека е женет, туку бара спонзоруша да ја зезне барем за една вечер :pos:

... мора да делиш, зашто ако не делиш тоа што е твое со сила ќе ти го земат или барем глуми дека ќе делиш за да не биде интересно, па нема да ти го превземаат од што си рамнодушна и сакаш да го делиш! (не знам дали ми ја разбираш поентата)

ме присети на еден пријател, бевме некаде на симпозиум и ме прашува:
- Би, се наоѓа некаде бурма? ...
- Што ќе ти е ? ќе жениш некого?
- Бијо, не ме зезај, за вечер ми треба кога ќе идеме на забава?
....ааааа му велам, да не ти додеваат штом ќе видат дека си зафатен со бурмата!
- Погрешно знаеш бјонс, бурма се носи напротив да ти се лепат женски! сите женски денес се лепат на тие што имаат обврска т.е. се женети!

- Ај што збориш, како бе....да не си збунет нешто, обратно да не треба?
- Види сега што ќе те научам, ако мушко носи бурма значи е женет нели? е тој нема да се фали ако ќе легнеш со него, има кола, работа, пари и одозгора нема да ти досаѓа на вибер, ФБ, мобилен...оти нели се крие...ем ти ќеф ќе си правиш, ем си слободна!

:shok2:бијонс - патос! несвест! :несвест:

...така да секој што носи бурма не значи дека е женет, туку бара спонзоруша да ја зезне барем за една вечер :pos:
Колку години имаш невесто на вакви муабети што се палиш.

Жал ми е онака, не знам дали стварно го мислиш ова што го пишуваш или се обидуваш да собираш поени од маженцата на форумот.

Немам што да кажам повеќе на темава, пријатна вечер!

Колку години имаш невесто на вакви муабети што се палиш.
Жал ми е онака, не знам дали стварно го мислиш ова што го пишуваш или се обидуваш да собираш поени од маженцага на форумот.
Немам што да кажам повеќе на темава, пријатна вечер!
...ОК... штом почна со тие изрази „невесто“ „жено“ од селска чешма научени јас се повлекувам, не си мој калибар, извини на дружењето!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom