Spomenik za "holohaustot"!

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Отвори ти де, ти ги имаш информациите. Неможам да шпекулирам, нели?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Teshki vreminja za otvoranje na topici a?E pa jas koga mislam deka treba i si otvoram,a koga mislam deka nema potreba mozam samo da si se "informiram".Vo momentov aktuelen i taka kako "aren" mi se stori ovoj za spas na crkvata sv.Dimitrija vrz koja shto ke se "nadvisne" evrejska zvezda so ogromni razmeri pa ke mora samite da ja dislocirame crkvata vo cie mesto ke se gradi memo-centarot.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Ти го спомна тоа во контекст на топиков, а јас барам аргументи. Доколку не мислиш да ја поткрепиш со нешто информацијата која ја даваш, подобро и не ја кажувај.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Aha,znaci ovde treba da se zboruva so "argumenti" i precizni soznanija.Ako toa go pravime site na forumive togash nema da opstojuva nitu eden topic zatoa shto skoro 90% od topicite se samo "nagaganja" i "predpostavki",pa so diskusija i prodlabocuvanje otkrivame "detalji" koj ke ne donesat barem malku do vistinata dokolku ja ima.Sepak koga se zboruva za nekoja tema treba malku i da se zadrzime na taa tema za da imame pozitiven efekt.Vo sprotivno korisnicite na ovoj ili nekoj drug forum bi bile nezadovolni od "konfuznosta" koga ke se ispomeshaat premnogu raboti vo edna tema a so toa forumot gubi na "kvalitet".Zatoa se vo svoe vreme dragi moj misticen,treba malku poveke trpenie za da gi opfatime site diskusii na svetot,i da dopreme do site politicki igri i predigri shto ni gi prireduva nasheto "zeznato" opshtestvo.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Затоа, за да бидат сите задоволни и да нема конфузии, нека се потрудат да прецизираат малку повеќе.

Ајде продолжи за споменикот на холокаустот. И?

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Crkvata Sveti Dimitrie si e tamu kade sto e i mislam kolku sto jas znam nikoj nema da i vleze vo dvor. Isto mislam deka Daut Pasin Amam mozebi e graden vrz nekoja crkva , ama Sveti Dimitrie e podocnezna gradba.
Sto se odnesuva do Evrejsko maalo avtobuskata stanica zafaka eden negov del, a najgolemiot del e pod bulevarot i priodite na mostot Goce Delcev.
Edinstveni se ostanati mislam edna ili dve kuki pomegu kukjata na Licenovski i mostot ..., ako dobro se sekavam pred ti kuki e uste kaldrmata na originalnoto nivo na ulicata....tolku za toa.
Sto im tekna sega na ova Evrejskava opstina da pravi egzibicii navistina neznam, verojatno ima nekoja logika...bomo videli!!!!

SEMOS toa e navistina interesna kompanija kako i novostvoreniot na niv komsija vo zdravstveniot biznis.
Neka mu misli za toa Prezidentot , da ne go zemat na zab ko Mr.Bler :):):)!!!!!
Bosanskoto Lobi ( potocen e eden drug zbor na m..,ama ajde..nasi se!!!) sto da se kaze , vo Makedonija sade lobinja...so narod nekako oskudacija!!!!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Znaci sepak evrejskoto maalo e malku podaleku ama sepak spomen centarot ke ja "nadvisne" crkvata.Egzibicii od tipot na "iritacii" ke prodolzat da se pravat na mesta kade drzavniot vrv im dava na odredeni "lobi" da si gi pravat koga sakaat i kade sakaat.

Kajgana Shop

На врв Bottom