Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
2143609098.png

Пред 2-3 месеца брзината одеше од 10 до 11 а сега ми е отрпилика од 5-6. Дали е ова до мојот компјутер или до т-хоме

2143609098.png

Пред 2-3 месеца брзината одеше од 10 до 11 а сега ми е отрпилика од 5-6. Дали е ова до мојот компјутер или до т-хоме
Имало некој проблем кај корисниците инаку тие ја пуштаат максималната брзина колку плаќаш мене ми беше 1 мбпс се јавив и за помалку од една минута ми го направиаа и сега 2 месеца тестирам на спеедтест се е ок.

Имало некој проблем кај корисниците инаку тие ја пуштаат максималната брзина колку плаќаш мене ми беше 1 мбпс се јавив и за помалку од една минута ми го направиаа и сега 2 месеца тестирам на спеедтест се е ок.

Па го користам пакетот 3мах од 1500ден. Колку отприлика брзината треба да ми е?

Па го користам пакетот 3мах од 1500ден. Колку отприлика брзината треба да ми е?
8 мбпс а на спеед тест треба да ти покажува 7.56мбпс 6.45 мбпс а доколку имаш само 0.64 мбпс обавезно да се јавиш на т-хоме да ти го средат Инаку не е проблем до компјутерот толку имаш 8 мбпс толку ти стои така си е за тој пакет 3 макс од 1500 денари значи нема никаков проблем со интернетот.
--- надополнето: 29 август 2012 во 12:52 ---
8 мбпс а на спеед тест треба да ти покажува 7.56мбпс 6.45 мбпс а доколку имаш само 0.64 мбпс обавезно да се јавиш на т-хоме да ти го средат Инаку не е проблем до компјутерот толку имаш 8 мбпс толку ти стои така си е за тој пакет 3 макс од 1500 денари значи нема никаков проблем со интернетот.
Исто така нема проблем ни со твојот компјутер.

Upload-от нешто заебава, по договорот треба да е 10 mb/s...

Ај со среќа нека е, колку се плаќа за толку брз интернет?

2149540045.png

Call & Surf Start таманка си е а и плус неограничен е не ми ни треба ништо јаче:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom