Speedcuberi ве има ли?

• Креатор на темата Креатор на темата DAoliHVAR
  • Време на започнување Време на започнување
Break it in nigga :) Namesti tensions, proveri da ne ti pratile so sjeban mehanizam. Inache ja iam NIGRIN Silicone spray zemen od Hubo. Na 4 kocki perfektno mi rabotel do sega.

Btw ja malce pauza napraiv od cubing, sigurno sum krenal avg.

Се направив! Кога ќе ставам неколку парчиња од дајанов во оваа чкартнава, чкартнава се успорува пошо СЕ ТРИЈАТ со „оригиналните“ парчиња. Многу никаква „гумена“ пластика е некако, се осеќа на допир.

Break it in nigga :) Namesti tensions, proveri da ne ti pratile so sjeban mehanizam. Inache ja iam NIGRIN Silicone spray zemen od Hubo. Na 4 kocki perfektno mi rabotel do sega.

Btw ja malce pauza napraiv od cubing, sigurno sum krenal avg.

Колку пари е спрејот? И дали се осеќа значителна разлика од пред и после подмачкување? :)

Колку пари е спрејот? И дали се осеќа значителна разлика од пред и после подмачкување? :)
Brat ti dale knockoff. Imashe na speedsolvers tema za ova, istite simptomi. Chudno.

Razlika den i nokj. Smooth feeling dava, plus ubrzuva u pichku mater. Na mojata Fangshi V2 shto i gi modirav site center pieces, posle prskanje so toa, na nekolku lugje od raka im padna. Ne pamtam cena.

da i jas ja znam taa tema,ama tamu im davaa kocki kako sulong,ili polosi,a kutija od zhanchi
na nego mu dale zhanchi u kutija od zhanchi.
ja mislam deka si gi pomesal fangcunot so zhanchito.
dayan se kompanija poznata po kvalitet.
inace pisete kolekciite.da sporedime so iame/neame
mojata:
moyu lingpo 2x2
moyu weilong 3x3
yj sulong 3x3
shengshou 4x4
mirror block
dayan zhanchi gorillaz picture cube
home made fisher cube
nekoj kineski knock off,so planiram da go modnam
5x5 barrel cube
megaminx
misc:
babilon tower
planirani:
alpha 5,i uste eden 4x4 koj ke go modiram u barrel

1. MoYu Weilong V3 Aolong V2
2. FangShi ShuangRen V2

Овие 2 ги нарачав моментално, па да видам што ќе речат :)

inace -x-,se nadevam nema da prestanes,deka imas golem potencijal
felix zemdegs stignal do 20-sub 20 za 3-4 meseci,a ako ne se lazam ti stigna za slicno tolku

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
inace -x-,se nadevam nema da prestanes,deka imas golem potencijal
felix zemdegs stignal do 20-sub 20 za 3-4 meseci,a ako ne se lazam ti stigna za slicno tolku
Leto, odmori, sega pochetok na shkolo i se toa.. Da dojdam do malce vreme i se vrakjam sigurno. Kje treba malce i motivacija da si najdam za ova.

Ti do kaj si?

Стигнаа коцкиве па да пишам импресии:

1. FangShi ShuangRen V2 - Ептен добра, лизга, лесна, пребрза, скоро со НУЛА отпор се вртат сите страни и со НУЛА отпор прави 45 степени corner cut, сево ова out of the box. Ама, има една мана, прелесно прави corner twist т.е. ќошевите се превртуваат. Ќе мора малку да се стегне, да се наштелува и да биде ептен профи.

2. MoYu Weilong V3 Aolong V2 - УЛТРА добра, пребрза, прелесно се вртат страните, 45 степени corner cut се прави со mind control, нема потреба од раце :) Дали правиш на празно со рацете, дали ја држиш коцкава, истиот „отпор“ треба за да се врти. Стикерите се со многу добар контраст и лесно се разликуваат и со помалку светлина. И, најдобрата работа - порачав една, ми стигнаа 2 во исто плико :D

Кој не зел, нека зима MoYu Weilong V3 Aolong V2, перверзии од коцка.

Стигнаа коцкиве па да пишам импресии:

1. FangShi ShuangRen V2 - Ептен добра, лизга, лесна, пребрза, скоро со НУЛА отпор се вртат сите страни и со НУЛА отпор прави 45 степени corner cut, сево ова out of the box. Ама, има една мана, прелесно прави corner twist т.е. ќошевите се превртуваат. Ќе мора малку да се стегне, да се наштелува и да биде ептен профи.

2. MoYu Weilong V3 Aolong V2 - УЛТРА добра, пребрза, прелесно се вртат страните, 45 степени corner cut се прави со mind control, нема потреба од раце :) Дали правиш на празно со рацете, дали ја држиш коцкава, истиот „отпор“ треба за да се врти. Стикерите се со многу добар контраст и лесно се разликуваат и со помалку светлина. И, најдобрата работа - порачав една, ми стигнаа 2 во исто плико :D

Кој не зел, нека зима MoYu Weilong V3 Aolong V2, перверзии од коцка.

hahah znam isto mi bese prv pat koa svrtiv weilong.
inace weilong i aolog imas?
ili samo edna.
spored postov mi izglea ko da zboris za edna,a imas dve ili taka neso

hahah znam isto mi bese prv pat koa svrtiv weilong.
inace weilong i aolog imas?
ili samo edna.
spored postov mi izglea ko da zboris za edna,a imas dve ili taka neso

Една FangShi ShuangRen V2
Две MoYu Weilong V3 Aolong V2 (по грешка :) )[DOUBLEPOST=1413922263][/DOUBLEPOST]По подетално разгледување, гледам дека сум среќен добитник на две различни верзии од MoYu Aolong :)

Attachments

• DSCN1628 (Large).JPG
    DSCN1628 (Large).JPG
    333,1 KB · Прегледи: 7
  • DSCN1630 (Large).JPG
    DSCN1630 (Large).JPG
    326,9 KB · Прегледи: 7
  • DSCN1631 (Large).JPG
    DSCN1631 (Large).JPG
    282,9 KB · Прегледи: 7
  • DSCN1633 (Large).JPG
    DSCN1633 (Large).JPG