Спамирајте со Тошо (наградната игра на Топ Шоп)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kako prvo jas ne sum od clenovite na zirito,ne znaci deka samo tie se revoltirani od zborovite na nekoi kako vas sto nemaat popametna rabota pa da napagaat firmi sto imaat dolgogodisna tradicija pa aj sega ako moze da i zalepime edna antireklama,ako na ovoj nacin se privlekuva narodot i podpaga na vakvi provokacii alal neka vi e! Inaku jas sum edna od mnogute zadovolni korisnici na Top Shop, i samo edno ke vi kazam LUGE NE POTPAGAJTE NA NEKOJ KOJ SAKA DA POSTIGNE NESTO A NE ZNAE STO, :nenene:
BIDETE ZIVI I ZDRAVI, POZDRAV

:icon_lol: :icon_lol:
TpH_Bo_OkO напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Овие од спам-модерна „едноставно нели” неможат да се помират со фактот дека им се тргна многу добар С Е И Р :pos: :pos:

Уште некој јузер да отворевте?!

POZADI DOBRIOT KONJ PRASINA SE KREVA

Да да само напред Студио Модерна. И од мене имате поддршка. Најдобри сте. И калапите, и правосмукалките абе се живо. ДА ЖИВЕЕ МОДЕРНААА. Само напред и уште малку и ќе стигнеме до говната иако уште ви се продаваат на пазарот.

А лошиот коњ го бранат само таквите како него :smir:

П.С.Сестра ми кога беше помала си купи од едни ко стегачи за коса со која косата можеш да ја направиш во многу форми...кога го донесоа стегачот беше таман долг и еластичен за да им ја затнеш муцката на тие од топ шоп што продаваат срање во боја

Jolie напиша:
Kako prvo jas ne sum od clenovite na zirito,ne znaci deka samo tie se revoltirani od zborovite na nekoi kako vas sto nemaat popametna rabota pa da napagaat firmi sto imaat dolgogodisna tradicija pa aj sega ako moze da i zalepime edna antireklama,ako na ovoj nacin se privlekuva narodot i podpaga na vakvi provokacii alal neka vi e! Inaku jas sum edna od mnogute zadovolni korisnici na Top Shop, i samo edno ke vi kazam LUGE NE POTPAGAJTE NA NEKOJ KOJ SAKA DA POSTIGNE NESTO A NE ZNAE STO, :nenene:
BIDETE ZIVI I ZDRAVI, POZDRAV

Ако си ти еден од задоволните корисници на Топ Шоп, јас сум плазма телевизор. Врската со Студио модерна според постовите е очигледна и видлива од авион...

A TEBE STRUMIKS SAMO EDNO KE TI KAZAM DOBRE DOJDE VO KLUBOT NA GLUPAVITE!

Jolie напиша:
Ај еби си мајката, ебаве провидните. Од почеток си играте задоволни купувачи, па откако ве откривме ни срам ни перде, пак досаѓате. Ко Дарла на идивиди што спамира "си купив и многу сум задоволна..блаблабла..."

Абе како не ви е срам? Смешки сте.

Бан. Перманент.

Jolie напиша:

Хихихихи, ууууууу, јееееее...Кој треба да ми каже добредојде. Оди таму лажи народот бе! За ти да достигнеш една трошка од мојот памет треба да се родиш уште шест пати!!!
Ој таму дудлај да си заработиш мизерната платичка т.е. процент од продажбата, и не се замарај со глупавите, т.е. препаметните за тебе!!!

Можда е хонорарец, со неостварена желба да стане редовен пацинт, which is about to fulfill :pos:

УПМ тие од Модерна, 3 маилови посрани ми пратија во еден ден... ќе ги пријавам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom