СП во Атлетика - Пекинг 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Ќе ги мине ли Ристе Пандев квалификациите?

• Вкупно гласачи
    20
  • Гласањето е завршено на .
А зошто не трчаше Шели Ен Фрајзер, јас на снимката се вклучив кога холанганката славеше, не ги следев ни полуфиналињата незнам зошто ја нема

Дојдов за истово, не е нормална оваа [emoji23]

Бравооо Дафне :vozbud::aplauz:
Браво Шубенков :aplauz:

А зошто не трчаше Шели Ен Фрајзер, јас на снимката се вклучив кога холанганката славеше, не ги следев ни полуфиналињата незнам зошто ја нема
Не трчаше. Не ја пуштал тренерот. Ваљда сака да се спреми посериозно за Рио и да атакува на рекорд.
Исто и Алисон Феликс ја немаше, најбрзата сезонава на 200 метри, одлучи само 400 метри да трча каде освои златно. Најверојатно и она ќе се спрема за злато во Рио и да ја заокружи кариерата како најуспешна златна на 200 метри.

Да трчаа овие 2 мислам дека Дафне ќе немаше шанси за злато. Вака очекувано беше дека ќе тепа. Вероника Кембел не е тоа што беше порано, стара е и ваљда ова и е последно трчање спринт. Може ќе се преориентира на 400 метри.

Сергеј Шубенков златен на 110 метри со пречки.
11951135_898540420194796_8867310791504203999_n.png

Да трчаа овие 2 мислам дека Дафне ќе немаше шанси за злато.

Kako ne , licen rekord na Felix e 21.69 postaven pred 3 godini , na Fraser -Pryce rekord e 22.09 postaven pred tri godini .
Dafne postavi 4-ti rezultat na site vreminja 21.63.

Типкиве шо освоија сребро и бронза на 100 со пречки. Роледер и Талај се позитив на првенствово.
Која епик трка, на Портер и Ролинс не им се верува што се случи.

Kako ne , licen rekord na Felix e 21.69 postaven pred 3 godini , na Fraser -Pryce rekord e 22.09 postaven pred tri godini .
Dafne postavi 4-ti rezultat na site vreminja 21.63.
Многу глупа логика тераш. И Гетлин имаше боље резултати сезонава од Болт па го изеде на крај у финалињата.
Ако идеме по таа логика, Феликс има 3 злата, Дафне 0 до прееска. Феликс до прееска беше единствена со истрчани под 22 секунди.
Шели ја победи Дафне на 100 метри.

Кoлку неoчекувaни резултaти нa женскoвo финaле 100м сo пречки.
Ден нa Еврoпејците :aplauz:

Бреј ама се истреска и оваа :pos::pos::pos::pos:

Абе боли коа ќе паднеш на ова? Никад не сум видел што материјал е тоа.

Многу глупа логика тераш. И Гетлин имаше боље резултати сезонава од Болт па го изеде на крај у финалињата.
Ако идеме по таа логика, Феликс има 3 злата, Дафне 0 до прееска. Феликс до прееска беше единствена со истрчани под 22 секунди.
Шели ја победи Дафне на 100 метри.

Kakva glupa logika? Ne se brojat koj kolku zlata ima , Dafne ima 23 godini. Shally pobedi na 100m no si pocuvstvuva deka ne moze do zlato na 200m. Izgleda ne si svesen deka vakov rezultat nemame videno vekje 17 god.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom