СП 2018 - Група Б (Шпанија, Португалија, Мароко, Иран)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    47
  • Гласањето е завршено на .
Аман бе, што наприкажа? Мизерна е Португалија, жив очај.
Епа дека е мизерна 3 гола му закачи на Шпанија кој важи за еден од главните фаворити за титула. Не е толку распадната колку шо се коментира, башка шо имаат индивидуалци кои прават разлика на теренот, денес Роналдо на другата ќе биди Бернардо Силва и така.
Ќе видиме до крај како ќе се покажат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Епа дека е мизерна 3 гола му закачи на Шпанија кој важи за еден од главните фаворити за титула. Не е толку распадната колку шо се коментира, башка шо имаат индивидуалци кои прават разлика на теренот, денес Роналдо на другата ќе биди Бернардо Силва и така.
Ќе видиме до крај како ќе се покажат.

Одлична логика, штом даде 3 гола, мора да е многу јака репрезентација. Инаку 3те гола се глуп пенал, смешен удар на гол кој Де Геа може да го прими еднаш во милион пати, и идиотски фаул на Пике во 87 минута. Настрана од овие случајности, немаа ниту еден удар на гол, никаква течност во играта, никаква акција, никаков потег. Мизерија во раскош. Бернардо Силва инаку не се состави со топката.
Кои се тие страшни индивидуалци настрана од Роналдо?

Portugalcite, mozhe da se kazhe deka se prosechen tim, a so Ronaldo se nad prosek i vo toa e problemot. Poslednava dade 3 gola i ja reshi vo svoj stil i daleku od toa da komentoiram za negovite kvaliteti. Problemot e vo toa shto Ronaldo se odnesuva kako da e bog i batina. Kreva race, mavta neshto, vika po soigrachite i site moraat za nego da igraat i ako mu se pogodi denot dobro, ako ne gubat. Ednostavno ostanatite vo timot ne im se dozvoluva da storat neshto na svoja raka ili noga ako sakate. Duri i mi se chini deka Santos e pod vlijanoe na Ronaldo. Ne znam dali e ist sluchajot so Mesi i Argentina ama mislam deka Argentina ima nekolku zvezdi pa vlijanieto na Mesi ne e tolku golemo.
Ronaldo e golem igrach, svetska klasa i ako malku si go smeni tabietot portugalcite ke gi vidime megju osum najdobri.

Одлична логика, штом даде 3 гола, мора да е многу јака репрезентација. Инаку 3те гола се глуп пенал, смешен удар на гол кој Де Геа може да го прими еднаш во милион пати, и идиотски фаул на Пике во 87 минута. Настрана од овие случајности, немаа ниту еден удар на гол, никаква течност во играта, никаква акција, никаков потег. Мизерија во раскош. Бернардо Силва инаку не се состави со топката.
Кои се тие страшни индивидуалци настрана од Роналдо?

Знам дека беше катстрофален Силва вечерва исто и Гуедеш имаше лош натпревар ама настрана овај натпревар добри играчи се и двајцата, Карваљо, Кварезма, Бруно од Спортинг... не се толку боси

Знам дека беше катстрофален Силва вечерва исто и Гуедеш имаше лош натпревар ама настрана овај натпревар добри играчи се и двајцата, Карваљо, Кварезма, Бруно од Спортинг... не се толку боси

Кварезма?

Кварезма имам 30+ години и сеуште центрирам со надворешен фелш?

Тој Кварезма?

ОК

Пријател, оди легни си.

Ти си имаш едно мислење јас друго на крајот ќе видиме кој бил во право, и јас мислам дека Португалија нема да се прослави на ова првенство ама вие ја напрајвте како да станва збор за Пакистан а не за актуелниот Европски шампион.

Шолисимо овој тим на Португалија не би го споредувал со тој на европското бидејќи е далеку ослабнат со неиграњето на Ренато Санчес.

Има еден интересениграч кај Португалците, дури сега видов дека е земен, Рони Лопес, во Монако игра, се надевам ќе добие минутажа.

Шолисимо овој тим на Португалија не би го споредувал со тој на европското бидејќи е далеку ослабнат со неиграњето на Ренато Санчес.
Сериозно ова го мислиш или се зезаш?

Португал мин до 1/4 финале проаѓа, за понатака ќе видиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom