СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Не знам шо очекуваат од светското, голеади секој втор натпревар, освен неколку мртви натпревари се си беше супер, освен Панама и Саудиска Арабија сите репрезентации покажаа зошто се на ова светско, борба, жар, желба за победа, не знам шо подразбирате вие под добри натпревари, не ви е ова трета лига Шведска па на секој натпревар да има по 5 гола.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ја мислу дека су свите изненадени колко добро е организирано овој СП од Русију. Сви очекуесва глупости, диви исток и Славјански менталитет, до сга све е под конац, мирно и европски. Ја не сам изненаден зашто кроз работу сам имаја прилику да сретну и разговарам сас огроман број на Руси и за мене Руси и покрај сви стереотипи од сви словенски народи су најголеми газде и џентлмени.

Ја мислу дека су свите изненадени колко добро е организирано овој СП од Русију. Сви очекуесва глупости, диви исток и Славјански менталитет, до сга све е под конац, мирно и европски. Ја не сам изненаден зашто кроз работу сам имаја прилику да сретну и разговарам сас огроман број на Руси и за мене Руси и покрај сви стереотипи од сви словенски народи су најголеми газде и џентлмени.
Нема врска. Русија имаше зимска олимпијада во Сочи, организира Ф1 во Сочи, има екипи во ЛШ секоја година. Стереотипиве се од 88 година, а дека се шупаци русите, тоа е факт...и дека се курчат без потреба.
Мене лично ме нервира ова VAR-ов. Мислев дека поглатко ќе оди и дека нема толку време да се губи за прегледување. Типичен пример е утакмицана од вчера со Португалија - продолженијата се по 6-7 минути, се губи динамика, а пак роналдо лиглето се извади со жолт и доби пенал шо реално не беше. Истите срања ќе си беа и без VAR, а играта ќе беше без прекини.

DgpO3UJXUAEjLub.jpg

Првиот осминафинален натпревар играат Франција - Аргентина во сабота од 16ч.

Роналдо-Меси во 1/4 финале? :D

А има некое СП, барем во последни 50 години кое не било добро организирано?
Граѓаните на РФ ќе ја покријат сметката, не е важно, Сочи 2014 чинеле повеќе од сите претходни ЗОИ сметани заедно, градежни фирми блиски до власта и инстант милијардери, така оди тоа во некои земји. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom