- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 4.117
- Поени од реакции
- 6.609
Не зборувам за политичката ситуација туку за обичниот човек.
Тоа зависи од човек до човек, како ќе се погоди

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не зборувам за политичката ситуација туку за обичниот човек.
Па да, тоа секогаш и го потенцирам, но во принцип во 90% од луѓето кои ги имам сретнато а ги имало од многу држави, стереотипите и предрасудите се присутни и се тие на кои се укажува, како што и за нашиот народ се присутни така и кај останатите.Тоа зависи од човек до човек, како ќе се погоди![]()
Комитите во Скопје: “Мртов албанец, добар албанец, оле, оле”!#Ден~7256Соживот
#ЛетањеОрлиНаКрстотНаВодно
#РелиџинОфПис
Нема место на светот каде што едни навивачи на други не им посакуваат смрт. Многу се потресовте као Норвежани да сте.Комитите во Скопје: “Мртов албанец, добар албанец, оле, оле”!
September 14, 2020 15:19
in ВЕСТИ, ГОВОР НА ОМРАЗА, ПОЛИТИКА
Комитите со дефиле на омразата, уште еднаш ги искажаа своите ставови низ центарот на Скопје, во пресрет на фудбалското дерби Вардар Шкупи
Коефициент 1.15 дека па ќе се затвори за 3 денаЕдит: Темата е отворена и се надевам дека дискусијата ќе се смири, и ќе се почитувате помеѓу себе.
Тргнете од фактот што 30 години политичките лидери не успеале да изградат саглам соживот, па највероватно нема ни вие на темава. Тоа е реалноста. Ама добро е да се дискутира, а не да се вреѓате меѓусебно.
Нема место на светот каде што едни навивачи на други не им посакуваат смрт. Многу се потресовте као Норвежани да сте.
Тој шо ја пее таа песна живееше у една населба ама од таму почнаа да се селат многу Македонци, изгледа затоа што имаше добар соживот.Se soglasuvam potpolno no zatoa ne se obiduvajte da celo vreme ni kazete kako nie sme losite a vie dobrite momci, "znamo jlepo ko smo i sta smo" kuti zivti sve ista sorta sme sega mue majkata da se potime ZA SOZIVOT be....koj ja peese ova na vremeto
Znaci site makedonci Se iseleni za ista pricina taka serizno mislis ili se zaebavasТој шо ја пее таа песна живееше у една населба ама од таму почнаа да се селат многу Македонци, изгледа затоа што имаше добар соживот.
Не баш, имало некој што се иселиле оти песните на Владо биле плагијаторски.Znaci site makedonci Se iseleni za ista pricina taka serizno mislis ili se zaebavas
Da ja slusas moze i da se drka na ova ima dosta zeski sceniНе баш, имало некој што се иселиле оти песни на Владо биле плагијаторски.
Знаеш дека нема да има соживот кога сакате да дркате на спот од Владо ЈаневскиDa ja slusas moze i da se drka na ova ima dosta zeski sceni![]()
Ајјјјјјј релативизирање.Нема место на светот каде што едни навивачи на други не им посакуваат смрт. Многу се потресовте као Норвежани да сте.