Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_20251218_042219.jpg
IMG_20251218_042243.jpg

Не е ова ниту прв ниту последен коментар на ФБ вака. Жената е во право "кој си ти мене да ми кажуваш во своја држава шо да прам?" еве ги муслиманските копилиња, од орлите и од џупците. Ме интерсира само како истите тие чутат како пички во Грција и Хрватска? Еве ви го вашето братство и единство.

Ме интерсира само како истите тие чутат како пички во Грција и Хрватска

Не знам за Хрватска ама Грција си има сериозен проблем со шконите. Тоа што они со помош на медиумите убаво знаат да заташкаат некои случувања не значи дека ситуацијата е многу подобра од кај нас.

Прегледај го приврзокот 463903
Прегледај го приврзокот 463904

Не е ова ниту прв ниту последен коментар на ФБ вака. Жената е во право "кој си ти мене да ми кажуваш во своја држава шо да прам?" еве ги муслиманските копилиња, од орлите и од џупците. Ме интерсира само како истите тие чутат како пички во Грција и Хрватска? Еве ви го вашето братство и единство.
MIkrocipiran narod ej, pustil nekoj smesna teza deka sme nie ustvari ne Sloveni tuku Albanci koi primile pravoslavie i 1 godina istiot mubaet go citam. A vakvi kao ovie po komentari niz sekojdnevniot zivot lizat makedonski gz za korist.

Не знам за Хрватска ама Грција си има сериозен проблем со шконите. Тоа што они со помош на медиумите убаво знаат да заташкаат некои случувања не значи дека ситуацијата е многу подобра од кај нас.
Грција и да има "проблем" со нив че го решат. Зато шо грците се немилосрдни и од стално се држеле заедно, едно нешто шо многу ме бендисува кај нив. Способноста на народот е доказ преку неговата ДНК во генетиката. Некои народи се поспособни и посупериорни наспрема другите.
MIkrocipiran narod ej, pustil nekoj smesna teza deka sme nie ustvari ne Sloveni tuku Albanci koi primile pravoslavie i 1 godina istiot mubaet go citam. A vakvi kao ovie po komentari niz sekojdnevniot zivot lizat makedonski gz za korist.
И убо ги шират тие тези. Шипците успеа да го убедат светот дека тие живееле, односно биле многу во западна и северо западна НМК, во Косово и Црна Гора.

Е сега уште едно нешто. Тие лижат газ така? Кој е проблемот, тој шо лижи или тој шо го дава газот за лижење (на вересија)? Зато си дозволуваат шо сакат да прават, чим ти остај да се закануваат на секој северно македонски маж, и да удираат по жените, односно да му се додворуваат, допишуваат, и ебаат. Толку ти еба мајката на столбот на нацијата, првин мажот го слабееш па после жената која е поранлива. Чим жената се потчинува на непријателот, откажи се од сѐ, тука си поразен. Јас ко дојдов прв пат во Германија се шокирав какви убавици, моделки ај да ги наречам по нов тренд, со какви арапи гнасни на фаца одат, со турци, то беше за мене буквално cultural shock. Еве реков како пајџа една нација.

Taka im treba iskreno, use se zamaraat so nasite oro so igraat a vamu gotovi se na toa pole.

Глупо кавказско племе со мапа од чатгпт.
Прегледај го приврзокот 463902
Косово на Србија, Битола два пати, еднаш во Охридско езеро, еднаш на Галичица, Ресен два пати и е над Охрид, Охрид пак над Струга е ваљда, Скопје два пати еднаш на Скопска Црна Гора, еднаш на Солунска Глава врвот, Прилеп и Кавадарци си ги сменале местата, ашколсун бравос.

Ваквите кои скокаат на интернет за делење на земја, ширење на територија и слично, први ќе се скријат во дупка при евентуален конфликт, први ќе избегаат кај нивните во Швајцарија, едно е водење на војна на интернет друго во реалноста (нешто што и ние треба да го сфатиме).
Нека ги има ваквите нека се множат, ќе треба али ахмети да се фаќа за пушка за нив на 70 години, а паркинсон јако го треси масакр ќе стори меѓу неговите.

Дај ќе му поднесиме кривична, само треба поконкретно да шири омраза кон Македонците, вака со карти и политички провокации ретко или никогаш не поведуваат постапка од обвинителство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom