F.E.A.R.
The Harem King
- Член од
- 11 јуни 2015
- Мислења
- 942
- Поени од реакции
- 1.540
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интерсира само како истите тие чутат како пички во Грција и Хрватска
MIkrocipiran narod ej, pustil nekoj smesna teza deka sme nie ustvari ne Sloveni tuku Albanci koi primile pravoslavie i 1 godina istiot mubaet go citam. A vakvi kao ovie po komentari niz sekojdnevniot zivot lizat makedonski gz za korist.Прегледај го приврзокот 463903
Прегледај го приврзокот 463904
Не е ова ниту прв ниту последен коментар на ФБ вака. Жената е во право "кој си ти мене да ми кажуваш во своја држава шо да прам?" еве ги муслиманските копилиња, од орлите и од џупците. Ме интерсира само како истите тие чутат како пички во Грција и Хрватска? Еве ви го вашето братство и единство.
Грција и да има "проблем" со нив че го решат. Зато шо грците се немилосрдни и од стално се држеле заедно, едно нешто шо многу ме бендисува кај нив. Способноста на народот е доказ преку неговата ДНК во генетиката. Некои народи се поспособни и посупериорни наспрема другите.Не знам за Хрватска ама Грција си има сериозен проблем со шконите. Тоа што они со помош на медиумите убаво знаат да заташкаат некои случувања не значи дека ситуацијата е многу подобра од кај нас.
И убо ги шират тие тези. Шипците успеа да го убедат светот дека тие живееле, односно биле многу во западна и северо западна НМК, во Косово и Црна Гора.MIkrocipiran narod ej, pustil nekoj smesna teza deka sme nie ustvari ne Sloveni tuku Albanci koi primile pravoslavie i 1 godina istiot mubaet go citam. A vakvi kao ovie po komentari niz sekojdnevniot zivot lizat makedonski gz za korist.
Taka im treba iskreno, use se zamaraat so nasite oro so igraat a vamu gotovi se na toa pole.Не знам за Хрватска ама Грција си има сериозен проблем со шконите. Тоа што они со помош на медиумите убаво знаат да заташкаат некои случувања не значи дека ситуацијата е многу подобра од кај нас.
Косово на Србија, Битола два пати, еднаш во Охридско езеро, еднаш на Галичица, Ресен два пати и е над Охрид, Охрид пак над Струга е ваљда, Скопје два пати еднаш на Скопска Црна Гора, еднаш на Солунска Глава врвот, Прилеп и Кавадарци си ги сменале местата, ашколсун бравос.Глупо кавказско племе со мапа од чатгпт.
Прегледај го приврзокот 463902