Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Ме боли курот за тие семантички акробации и сеедно е у твојата и мојата глава што има околу ова.
Во ООН, кај што Косово го нема, земјава се вика Северна Македонија.

Кога ќе дојде права власт името ќе се врати а АП Косово и Метохија нема никогаш да влезе у таа организација како Република

Eve gledaj go videoto da vidis kolku si glup ti i drugite koj mislat kako tebe :ROFLMAO:
Ја сум тоа што сум и тоа нема врска со темава.
Сепак, ако Србите на Косово живеат нормално и имаат фер третман, зошто се потресуваш кога велам - Да даде Господ и вие исто така у Македонија да живеете?
па ме цтираш по два-три пати, одиш на ad hominem и тн.

Ја сум тоа што сум и тоа нема врска со темава.
Сепак, ако Србите на Косово живеат нормално и имаат фер третман, зошто се потресуваш кога велам - Да даде Господ и вие исто така у Македонија да живеете?
па ме цтираш по два-три пати, одиш на ad hominem и тн.
Ne se tresam, i te zablagodariv za toa.
No od tvoite prethodni objavi jas znam deka ti ne sakas albancite vo Makedonija da ziveat dobro, i znam deka mislis za srbite vo Kosovo ziveat loso,
zatoa koga ke vikas "Да даде Господ и вие исто така у Македонија да живеете" jas znam deka toa e na negativen kontekst i zatoa te repliciram i so fakti kako ziveat srbite vo Kosovo

Ne se tresam, i te zablagodariv za toa.
No od tvoite prethodni objavi jas znam deka ti ne sakas albancite vo Makedonija da ziveat dobro, i znam deka mislis za srbite vo Kosovo ziveat loso,
zatoa koga ke vikas "Да даде Господ и вие исто така у Македонија да живеете" jas znam deka toa e na negativen kontekst i zatoa te repliciram i so fakti kako ziveat srbite vo Kosovo
Абе нема никаков контекст.

Ти тврдиш дека живеат добро, јас тврдам дека не живеат добро.
А тие можат да живеат само на еден начин, не може да биде вистина и твоето и моето.

Епа јас викам, како што живеат они сега таму, така и вие овде да живеете. Ако си ти тој кој тврди дека живеат добро, би требало да се сложиш со мене и тоа е.

А ако случајно си ти тој кој тврди дека Македонците во мнозински албански средини живеат добро, не се малтретирани од Албанците, не им ги рушат гробшитата, не им ги сквернават црквите, не им ги напаѓаат децата.... тогаш би требало да се сложиш, кога велам - да даде Господ и вие така да живеете.

Многу е едноставно. А ти се сложи со мене и тоа е тоа. Ја сум задоволен.

Последно уредено:

Троа се заиграле децата...што разбираат што е ловечка пушка...или пушките се „традиционална вредност„ во нивниот народ?...

Screenshot_20251116-151837_Chrome.jpg

Прегледај го приврзокот 460875

Можеме каурот, ако е каур уопште, да го ставиме во затвор.И ќе го ставиме во затвор.

Но, убиецот на Саздо, не можеме затоа што - се наоѓа на Косово и е недостапен на органите за прогон.
Убијците од Про-кредит банка не можеме затоа што - се наоѓаат на Косово и се недостапни на органите за прогон.
Убијците од Диво Насеље не можеме затоа што - се наоѓаат на Косово и се недостапни на органите за прогон.
Убијците од Смилковско не можеме затоа што - се наоѓаат на Косово и се недостапни на органите за прогон.
и тн. и тн.

Сето тоа се случува додека нашата држава глуми сервис за косовската независност.

Затоа вие сте за Западот, а ние сме за Русија.

Можеме каурот, ако е каур уопште, да го ставиме во затвор.И ќе го ставиме во затвор.

Но, убиецот на Саздо, не можеме затоа што - се наоѓа на Косово и е недостапен на органите за прогон.
Убијците од Про-кредит банка не можеме затоа што - се наоѓаат на Косово и се недостапни на органите за прогон.
Убијците од Диво Насеље не можеме затоа што - се наоѓаат на Косово и се недостапни на органите за прогон.
Убијците од Смилковско не можеме затоа што - се наоѓаат на Косово и се недостапни на органите за прогон.
и тн. и тн.

Сето тоа се случува додека нашата држава глуми сервис за косовската независност.

Затоа вие сте за Западот, а ние сме за Русија.
site ovie shto gi spomenuvas site se vo zatvor. glup eden

Kurtonu, zosto se slucile ovie ubistva, zosto nemate covekovi prava li, arno vi rece likot, da doete u situacija da ziveete kako Srbite na Kosovo nekogas, pa togas da vidite sto e covekovi prava.

Не се.
Главните починители на Смилковско не се.
Ниту еден од споменатите случаи не е.

Нема потреба од лажење. Има интернет.

Светски епицентар можеби не, ама по кажувања на другари што имаат жени таму и одат натака често, не е далеку.
Тоа што се арапите/ќумбињата низ Европа, тоа се кавказците по Русија, цели квартови од големи градови контролирале суверено и им се премолчувале престапи во име на соживотот. Алкохолизмот владеел, развратот бил вон контрола. Уосталом, ороспилукот на русинките може од прва рака да се види на било кое турско одмаралиште, кај што турците буквално се учат на нив. Можам да замислам што тек ги чека со илјадници загинати и инвалидизирани.

Сликата што ни се продава овде за тоа општество е далеку од вистинската.
Zar ima nekoj osven par budali na forumot sto mozhe da ja kupat taa prica?
Rusite sekad vazhele za liberalni po ova prasanje, a toa vo kombinacija so siromastija i alhoholizam ti dobitna kombinacija. Retko koj nas so otisol da raboti tamu ili vo Ukraina se vratil bez zena, verojatno edino mesto posle pustec kaj sto mozhe da se naprai toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom