Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Госпоѓа мачка ,како вистински објективен и одговорен модератор, треба да те казни за кршење на правилата, непристоен јазик и лични закани и навреди.
Искрени сболезнованија бај роден, и аз искам наказение за такива.

Vashata civilizacija se pokazha vcera na rakomet: MKD - Romanija.

Shkendija 2 natprevari igrashe vo evropa, negovite navivaci ne ni se zamaraa so vas.

Shkendija 2 natprevari igrashe vo evropa, negovite navivaci ne ni se zamaraa so vas.
Ти мислиш некој знае дека вашата Шкендија играла? Отпишани сте вие одамна од нашиот видик, постоите само како некои заморчиња, инаку не знаеме за вас.
Редок исклучок е кога ќе видиме некоја забулена за да покажеме со прст.

Синоќа немаше ракометен натпревар МК-РО, туку кошаркарски....си ги помешал рабојќето.

Синоќа немаше ракометен натпревар МК-РО, туку кошаркарски....си ги помешал рабојќето.
Da, moja greshka.. no zboruvame za konceptot na pcuenje na etnicka bez potreba.
Автоматски споено мислење:

Ти мислиш некој знае дека вашата Шкендија играла? Отпишани сте вие одамна од нашиот видик, постоите само како некои заморчиња, инаку не знаеме за вас.
Редок исклучок е кога ќе видиме некоја забулена за да покажеме со прст.
Karabatak, sakav da kazham deka navijacite na Shkendija ne ni se zamaraa so vas.. no tvojata logika tolku e. Da pcuesh na natprevar shto nema vrska so Albanci.

Da, moja greshka.. no zboruvame za konceptot na pcuenje na etnicka bez potreba.
Автоматски споено мислење:

Karabatak, sakav da kazham deka navijacite na Shkendija ne ni se zamaraa so vas.. no tvojata logika tolku e. Da pcuesh na natprevar shto nema vrska so Albanci.
Првпат слушам, не сум запознает.
Но после Заев и ваше гласање за него и прекршување на мајски договор и договорите на бугар османов со татарија и пцуење е малку, според мене.

Цивилизираноста не ја дефинира само однесувањето на утакмица. Да ја дефинираше, ја ќе бев пресреќен. Однесувањето на утакмица е само еден од многуте параметри кои го одредуваат цивилизираното однесување.

kurti.jpg
image-102822.png

%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%BA-1.jpg
384665-11-godini-od-masakrot-kaj-smilkovsko-ezero.jpg

Дуи со реакција и зборува за цивилизација, партија наследник на шизото кој заробеници ги тераше да вршат полови дејствија и со експлозиви ги врзување за згради.
Али зборува за цивилизираност :ROFLMAO:

Командант Тостери, сајбер единица на учк задолжена за подрачјето на Форум Кајгана is back :love::love::love::love::love::love:.

овој ќе збори на српски, а овие пошто се све од Косово по потекло, ќе разбираат
(помладите нема)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom