Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Читај тука што ви рекол вашиот духовен водич педофилопсихопат:

O ye who believe! Take not the Jews and the Christians for friends. They are friends one to another. He among you who taketh them for friends is (one) of them. Lo! Allah guideth not wrongdoing folk.

Е сега ти рече дека имаш другари Македонци кои не биле како нас фашисти или што ти ја знам.

Те знае ли аллах дека имаш другари каури и што мислиш за твоето идно крчакње на ражен кад доѓе судњи дан?

Дента кога бди ќе почне да дели сендвичи со свинска салама на сите оние што ќе им одат на митинг ќе поверувам на тој илир и ќе дојдам на митинг во прв ред.
Еј зузар веруваш во светото тројство, и одиш ли во недела во црква, или цел ден дркаш пред лаптоп кога ги читаш повторно твоите постирања, изигруваќи македонски Ајнштајн?
Фашисти, вие еден дел од групата тука :pos: ??? Абе сите сте wanna be ликови, не ве бидува за ништо, па ни за фашисти.
Кажи како е чуството кога те понижува шефот, и те тера да им ги носиш јајцата на арнаутите од Косово?
Нели,поразувачко!!!
Па доаѓаш тука да ги лечиш фрустрациите...
Прдни, прдни, ќе се ослободиш...викаат во Албанија.

Еј зузар веруваш во светото тројство, и одиш ли во недела во црква, или цел ден дркаш пред лаптоп кога ги читаш повторно твоите постирања, изигруваќи македонски Ајнштајн?
Фашисти, вие еден дел од групата тука :pos: ??? Абе сите сте wanna be ликови, не ве бидува за ништо, па ни за фашисти.
Кажи како е чуството кога те понижува шефот, и те тера да им ги носиш јајцата на арнаутите од Косово?
Нели,поразувачко!!!
Па доаѓаш тука да ги лечиш фрустрациите...
Прдни, прдни, ќе се ослободиш...викаат во Албанија.

Абе Аљо, едно прашање знаеш да одговориш или не? Математика не одговараш, веронаука не одговараш, некој би рекол дека си прилично неписмен и одговараш на прашања со прашања. Тигарот барем призна дека е неписмен ама има кеш за тостер. Што правиме сега, ќе ги баталуваш другарите за 72 девици, или ќе останеш со нив и ќе се крчкаш под сач? Педофилот или каурот?

Абе Аљо, едно прашање знаеш да одговориш или не? Математика не одговараш, веронаука не одговараш, некој би рекол дека си прилично неписмен и одговараш на прашања со прашања. Тигарот барем призна дека е неписмен ама има кеш за тостер. Што правиме сега, ќе ги баталуваш другарите за 72 девици, или ќе останеш со нив и ќе се крчкаш под сач? Педофилот или каурот?
Абе на се сум ти одговорил, ама очигледно сум те преценил, па IQto недоволно да апсорбира посложени одговори.
Со едноцифрени бројки го помина тестот, ај сега, ти го кажал ли некој одговорот со читаните страни (ако воопшто читаш), да видам дали си пресметал точно? Пиши го бројот на страните, па ќе решиме двојни и тројни интеграли (ако воошто си ги слушнал некогаш).

Како бе харам...тој е наш зет. Лош, добар, наш е !
Автоматски споено мислење:

Кој бе овие од калето, оти ме збуни сега. Овие тепаните, тепачите, или америте???
На сон ќе ти се јави вла, немај гајле и уживај додека светат оние 50тина ѕвездички на небото, па може ќе се разпознаеме некогаш кога ќе тргнеме на свадба до Урошевац или до Скадар, кој ќе знае да ти каже тоа весели сме ние каурите па кога ќе тргнеме може и до Ксамил да правиме свадби :D

Пред околу 3 недели ( за време на бајрамскиот пост), одам накај работа со двајца колеги: едниот каур, другиот шошондра неотесана. И пази сеа, се прави верник, голем муслиман, постел демек... Помина некое рандом девојче убавко и згодно, и овој вика: леле бе глеј го маму му јебем, ќе му го јадем гомното како чевап!
Се мислев што да кажам, што ќе кажеш бе брат... Ова се дешава у 07:50 насабајле, за време на пост. :facepalm:

Komandant Ali Ahmeti od plostad Makedonija vi isprakja jasna poraka: Kamen po kamen se gradi tvrdina, zbor po zbor se pravi bela. Birajte gi zborovite, ushte ste mladi i ustata ushte mleko vi vadi.

Последно уредено:
Komandant Ali Ahmeti od plostad Makedonija vi isprakja jasna poraka: Kamen po kamen se gradi tvrdina, zbor po zbor se pravi bela. Birajte gi zborovite, ushte ste mladi i ustatat ushte mleko vi vadi.
Мудри зборови од премудар човек, како ли му текнувало море хеј.

Пред околу 3 недели ( за време на бајрамскиот пост), одам накај работа со двајца колеги: едниот каур, другиот шошондра неотесана. И пази сеа, се прави верник, голем муслиман, постел демек... Помина некое рандом девојче убавко и згодно, и овој вика: леле бе глеј го маму му јебем, ќе му го јадем гомното како чевап!
Се мислев што да кажам, што ќе кажеш бе брат... Ова се дешава у 07:50 насабајле, за време на пост. :facepalm:
:pos::pos::pos: Gotovo gasi net. Imame pobednik :kruna: druze, Gospod zdravje da ti dade, vaka se nemam mnogu odamna nasmeano. Mene takvo nesto da mi se sluci jas mislam bi padnal u nesvest od smeenje, cisto onaka spontano si legnuvam na ulica i toa e :lolzz:

Komandant Ali Ahmeti od plostad Makedonija vi isprakja jasna poraka: Kamen po kamen se gradi tvrdina, zbor po zbor se pravi bela. Birajte gi zborovite, ushte ste mladi i ustatat ushte mleko vi vadi.

На проста маса секогаш мора да и‘ се обраќаш на простачки начин, за да може масата да се „напали„ на простотилак...

Последно уредено:
:pos::pos::pos: Gotovo gasi net. Imame pobednik :kruna: druze, Gospod zdravje da ti dade, vaka se nemam mnogu odamna nasmeano. Mene takvo nesto da mi se sluci jas mislam bi padnal u nesvest od smeenje, cisto onaka spontano si legnuvam na ulica i toa e :lolzz:
I prethodniot komentar nautro mu bese jak ama mu go izbrisaa.... i jas se smeam cel den..... drugarceto e kral

Мудри зборови од премудар човек, како ли му текнувало море хеј.

Далеку од тоа дека му га текнувало, туку дека му га пишувало некој пи-ар „стратег„, кој точно знае каков текст да напише, зависно која и каква публика треба да го слушне текстот...

А најтрагично е што вакви закани се упатуваат од сред Скопје...веројатно „брачата„ сакаат барем симболички да посочат дека и Шкуп е предмет на нивно идно освојување.

Туку, каде е обвинтелството, ја следи ли кампањава?...

A dali komandant ali vi kazhuval za toa kako go drkal seçen kur na maloletno mashko dete pa go fatile policija i mu kazhuvale oooo pedofilj ali ili çe go pushih vo zatvor ili çe go bides tratari më UDBA çe te pravimo kaur më kaursko ime Aleksandar Antiç. I komandanti ali go stanal shpion më UDBA i dokument deka e kaur Aleksandar. Ili ne ste go doshle ushte do toj leksija?

А најтрагично е што вакви закани се упатуваат од сред Скопје...веројатно „брачата„ сакаат барем симболички да посочат дека и Шкуп е предмет на нивно идно освојување.

Туку, каде е обвинтелството, ја следи ли кампањава?...
Нормално, тоа е целта.
Вакви големи митинзи праеја у Тетово порано, сеа Скопје, наредно Битола можда?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom