Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Ме боли курот за тие семантички акробации и сеедно е у твојата и мојата глава што има околу ова.
Во ООН, кај што Косово го нема, земјава се вика Северна Македонија.

Кога ќе дојде права власт името ќе се врати а АП Косово и Метохија нема никогаш да влезе у таа организација како Република

Eve gledaj go videoto da vidis kolku si glup ti i drugite koj mislat kako tebe :ROFLMAO:
Ја сум тоа што сум и тоа нема врска со темава.
Сепак, ако Србите на Косово живеат нормално и имаат фер третман, зошто се потресуваш кога велам - Да даде Господ и вие исто така у Македонија да живеете?
па ме цтираш по два-три пати, одиш на ad hominem и тн.

Ја сум тоа што сум и тоа нема врска со темава.
Сепак, ако Србите на Косово живеат нормално и имаат фер третман, зошто се потресуваш кога велам - Да даде Господ и вие исто така у Македонија да живеете?
па ме цтираш по два-три пати, одиш на ad hominem и тн.
Ne se tresam, i te zablagodariv za toa.
No od tvoite prethodni objavi jas znam deka ti ne sakas albancite vo Makedonija da ziveat dobro, i znam deka mislis za srbite vo Kosovo ziveat loso,
zatoa koga ke vikas "Да даде Господ и вие исто така у Македонија да живеете" jas znam deka toa e na negativen kontekst i zatoa te repliciram i so fakti kako ziveat srbite vo Kosovo

Ne se tresam, i te zablagodariv za toa.
No od tvoite prethodni objavi jas znam deka ti ne sakas albancite vo Makedonija da ziveat dobro, i znam deka mislis za srbite vo Kosovo ziveat loso,
zatoa koga ke vikas "Да даде Господ и вие исто така у Македонија да живеете" jas znam deka toa e na negativen kontekst i zatoa te repliciram i so fakti kako ziveat srbite vo Kosovo
Абе нема никаков контекст.

Ти тврдиш дека живеат добро, јас тврдам дека не живеат добро.
А тие можат да живеат само на еден начин, не може да биде вистина и твоето и моето.

Епа јас викам, како што живеат они сега таму, така и вие овде да живеете. Ако си ти тој кој тврди дека живеат добро, би требало да се сложиш со мене и тоа е.

А ако случајно си ти тој кој тврди дека Македонците во мнозински албански средини живеат добро, не се малтретирани од Албанците, не им ги рушат гробшитата, не им ги сквернават црквите, не им ги напаѓаат децата.... тогаш би требало да се сложиш, кога велам - да даде Господ и вие така да живеете.

Многу е едноставно. А ти се сложи со мене и тоа е тоа. Ја сум задоволен.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom