Совршено дунде за 100 евра

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дунде си е дунде...само хигиена:helou:

bolni lugje, nema na so da trosat pari pa gi davat za podmladuvanje na polovi organi

Сакам за роденден да ми подарите совршено дунде :pipi:

Сакам тетоважа на заб. :toe:

Што поѓаволите е со луѓево?
Додуше мило ми е што кај нас е пристапливо бајаги , и со мала рекламација може ќе имаме една од најпосетените клиники за пластична хирургија на балканов :) .

За пластична операција на вагина и на пенис до сега имам чуено. За средување на изгледот да, и дури и за силиконски имплант на пенисот(најчесто не успешна операција) за добивање во должина!

АМА ШО КЕ ТИ Е ДА ТИ Е БЕЛ ЧМАРОТ?! И вака и онака ке се дупнеш од серење и џабе ти било тоа!:kesa::kesa:

Страшно е дека би можеле да станеме први во пластична хирургија на балканот! :toe:Тек тогаш како ке изгледаат девојките!!!!!! (На некои стварно им треба) Ќе се праиме американци сеа или бугари?:uvo::uvo:

Сакам за роденден да ми подарите совршено дунде :pipi:

Не вели двапати... Можно е... Иако не знам дали го рпават кај нас и тој “подарок“,Малку треба да те сецнеме, од главата ќе ти направат клиторис (и оргазми ќе ти носи совршеното ти дунде :icon_lol: ), и готово... Океј, не е така едноставна процедурата, ама не се секирај, би ја преспал... :)

А Версаче нема ли??:helou:

Ако сакам пластично нешто ќе си купам од оние куклите војска кога бев што си купивме :). Не и правевеме ништо онака за штос ја чувавме да не изгубиме контакт со женскиот свет. Еднаш влезе тоа поручникот ја виде во спалната се прекрсти и излезе, ништо не рече :).

Е овој е веќ доста болно..
Гадови.. цццц лелееле на што још ке налету на овј ненормалан нет..
А нели ги е гааад бе тија доктори бљљљљаааакк.. ша незнам колко паре да ми давав па нема да праву тија глупостииии ццц... болест бре алооо :):):):)

За пари што не ќе измислат :tapp:, се ќе направат.

Нешто многу ефтино...се сомневам дека ке имаат совршени:pos2:

И јас сакам совршено дунде за 100 евра.

..на раката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom