Совршен подарок за жената

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Да и направиш мало изненадување во некоја дискотека.
И правиш атмосфера се договараш со DJ и даваш на девојката бакшиш да ти ги донесе тие работите како вино,црвена ружа и кадифено мече со I love you и покажуваш дека ти значи и таа е среќна што те има во твои прегратки :)

Според мене нема универзален совршен подарок за жена.Треба доволно да ја познаваш жената за да знаеш што на неа би и било совршено и најубаво.Според мене се што е направено со љубов и мерак би било најубав поклон :)

некој предлог за поклон за девојката? :D т.е. нешто друго со поклонот....... поклон веќе имам купено, ама ако можи некој предлог од девојкиве од форумот, како да изгледа сето тоа средено..... инаку поклонот е парфем..... го заборавив точно како се викаше ама не е ни важно...... ајде предлози како да го средам сето тоа ...... до 28ми овој месец.... за 6 дена ..... фала однапред :D

Ако е нешто за годишнина или некоја важна дата можеш да ја викнеш кај тебе,да седите и онака рандом да и кажеш да иде да види нешто во собата,или пак да ти донесе нешто од соба,и таму убаво да го имаш средено парфемот,во некоја украсна кеса и да го види :D Мој совет нека има и некоја мала порака со тоа,повеќе на тоа ќе се израдува :pipi:Барем јас така мислам :D

некој предлог за поклон за девојката? :D т.е. нешто друго со поклонот....... поклон веќе имам купено, ама ако можи некој предлог од девојкиве од форумот, како да изгледа сето тоа средено..... инаку поклонот е парфем..... го заборавив точно како се викаше ама не е ни важно...... ајде предлози како да го средам сето тоа ...... до 28ми овој месец.... за 6 дена ..... фала однапред :D

Вака сега дада да те подучи.
Ќе и` кажеш дека си се почастил и си си купил нов парфем за тебе и кога ќе те праша која марка, ќе и` кажеш, чекај сега ќе ти го покажам. И го вадиш женскиот парфем. Гледајќи ја нејзината збунета фаца ти ќе кажеш, чекај да го пробам, за да ми кажеш како ми стои. Ќе го земеш, ќе го отвориш и ќе ја шприцнеш на вратот (нејзиниот врат, немој тука утка да направиш :)). И потоа, ќе ја гушнеш/мушнеш цврсто, ќе се протриеш малку на местото каде си шприцнал, ќе ја бацнеш под увцето и со насмевка ќе и` кажеш: БАШ МИ ПАШЕ! :X3:

П.С. Леле Бисеро колку си станала лејм. :LOL:

Ако е нешто за годишнина или некоја важна дата можеш да ја викнеш кај тебе,да седите и онака рандом да и кажеш да иде да види нешто во собата,или пак да ти донесе нешто од соба,и таму убаво да го имаш средено парфемот,во некоја украсна кеса и да го види :D Мој совет нека има и некоја мала порака со тоа,повеќе на тоа ќе се израдува :pipi:Барем јас така мислам :D
Порака секако дека ќе има, фала на совет :D
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 21:55 ---
Вака сега дада да те подучи.
Ќе и` кажеш дека си се почастил и си си купил нов парфем за тебе и кога ќе те праша која марка, ќе и` кажеш, чекај сега ќе ти го покажам. И го вадиш женскиот парфем. Гледајќи ја нејзината збунета фаца ти ќе кажеш, чекај да го пробам, за да ми кажеш како ми стои. Ќе го земеш, ќе го отвориш и ќе ја шприцнеш на вратот (нејзиниот врат, немој тука утка да направиш :)). И потоа, ќе ја гушнеш/мушнеш цврсто, ќе се протриеш малку на местото каде си шприцнал, ќе ја бацнеш под увцето и со насмевка ќе и` кажеш: БАШ МИ ПАШЕ! :X3:

П.С. Леле Бисеро колку си станала лејм. :LOL:

Ми се допаѓа ова со парфемот...... најверојатно така и ќе направам :D фала за идејата

Има жена шо не сака цвеќе? :pipi:
Секој маж може да си го дозволи, една ружичка фино накинџорена е стотина денари, така што на човек не му треба дури ни повод за да и подарува на саканата цвеќе одвреме навреме.

Се друго е релативно и зависи од пригода,возраст и карактер на девојката/жената. Има такви уживаат у накит, у часовници, у долен веш.. совршен подарок за жена нема, пошто секоја жена е планета сама за себе. А, и многу зависи дали ке е у ПМС кога ке и се врачува поклонот, за да не го тресне од глава :vozbud: жена, и се е можно.

Јас уживам во чоколадо и книги. Ни еден парфем ни сувенир ни мече (бљак) не ме радувал толку колку букс и чоклитс, па ако уз тоа части и кригла... мх мх :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom