Совети за добро сексуално здравје (давам - барам).

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Еве прв да прашам нешто :

Препорачајте ми некоја добра крема за депилирање на интимата (моја су јаја страдала од жилете).

а да ти ги среди некој да не си играш сам? :D

Divider напиша:
Зелено џамче Маце, зелено џамче!!

:( А бе Дивајдер - не ти украдов шмајзер за да ми цитираш Бифор Д Рејн :wink: :lol: :lol: :lol:

Али сеа порачав нешто (крема некоја) па ќе видиме како ќе биде :twisted:

Колку сте сите никакви ... разозбилете се бре ало :lol: :lol: :lol: Мацедалиен, ќе ти пратам човек да ти каже уживај си :lol: :wink:

Veet bikini kit!! Prodotto in EU da Reckitt Benckiser
Dansom Lane
Hull, HU8 7DS, UK

Секнјо не требит

Ете се врати Дивајдер, земај си нешто вакво Мацедалиен :lol: :wink:

А бе, това онаја мојана аждајана користела у ептем итни ситуации, ја прашав ми кажа, не било лошо, не знам не сум пробал.

Ја најде кремата Мацедалиен?

Него кога ја видов темава си мислев дека има некоја листа на совети, нешто во стилот на Долфин. Си ме разочарал, да знаеш. Ајде набрзинка склепајте нешто вие сениорите, како поискусни - нели? :wink:

Најдобар совет за сексуално здравје е дркање за мужејте, вајчајње на таквата за чупијната!!

Башка тасмата, на тасма нема пицајзли.

Najdov, najdov... Cel "kit" - duri i losion ima za da ne mi se napraat jajata kajgana :lol: Samo sto bev vo Pharmacy :wink:

Posle ke se namestam u jebozovna pozicija pred ogledalo i ke vi kazam za ishodot (za sliki ne prasuvajte me - tie so sakaat da vidat neka povelat vo zivo!!!)...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

And officially : кремата е ефикасна - ниту едно влакно нема!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Марка : La Roche Posay - laboratoires
Тип : Dermopil

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Macedalien, кремава и за брада е така? :wink:
Ако е, да си земам подитно.

јузер напиша:
Macedalien, кремава и за брада е така? :wink:
Ако е, да си земам подитно.

Не е препорачана за лице пер. Ќе ти изгори кожата оти лицето е еден од најчувствителните делови. Ако сакаш да немаш проблеми со лице напрај електролитска депилација - закон е а и спречува понатамошно растење на влакната т.е. ги уништува дермопилните клетки и ја стигматизира понатамошната секундарна сексуална карактеризација. По нашки : нема појше влакна да ти растет :twisted: :twisted: :twisted:

I jas koristam VEET.... super e.... te pravi tasma za 5 min.... :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom