Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
ај па не заборавај тоа сликите шо ги обети....:baeh:

Аааа кенгуре супер количе и моторот си го погодил со здравје да си ја возиш
Иначе што си ја сликал кај мене под зграда?? :pos2:

мало,германско......закон е!-со здравје да си ја возиш бај д веј...

ај да се пофалам малце =)):vozbud::vozbud:
од денес сум сопственик на опел корса 1.2 80 коња =)))) ја чекав некоја недела, ама чекав и пред тоа доста, и сум ја изнавозел денес :vozbud:
ќе ја сликам деновиве и ќе постирам некое сличе од убавицата =DDD
СоЗдравје да ја возиш, среќа, со ум во главата! Бомба е корсичево!:vozbud:

ај да се пофалам малце =)):vozbud::vozbud:
од денес сум сопственик на опел корса 1.2 80 коња =)))) ја чекав некоја недела, ама чекав и пред тоа доста, и сум ја изнавозел денес :vozbud:
ќе ја сликам деновиве и ќе постирам некое сличе од убавицата =DDD

Имам иста таква, иста боја, со 5 врати! Твојата со 3 или 5 врати е? Ја тестираше ли? Ај кога ке ја истестираш, пиши како си задоволен па ке прајме муабет! Иначе со среќа:icon_bigg нова кола и јаки цури да возиш во неа!:sekss:

Што да ставам на бравите на колите да не ми мрзнат на едната е обично а на другата е со централно заклучување?:kez: :pos2:

Имам иста таква, иста боја, со 5 врати! Твојата со 3 или 5 врати е? Ја тестираше ли? Ај кога ке ја истестираш, пиши како си задоволен па ке прајме муабет! Иначе со среќа:icon_bigg нова кола и јаки цури да возиш во неа!:sekss:
исто, со 5 врати е и мојата =) до сеа скромни 250км негде од прилика =) презадоволен до сега, нема подобар избор за таа класа...:pipi: хихихихи
а ти? колку имаш поминато? како ти изгледа? а-у, ово-оно? најде некоја маана? =))
и, фала уште еднаш на сите, да си дочекате и вие па да се пофалите на темава!

исто, со 5 врати е и мојата =) до сеа скромни 250км негде од прилика =) презадоволен до сега, нема подобар избор за таа класа...:pipi: хихихихи
а ти? колку имаш поминато? како ти изгледа? а-у, ово-оно? најде некоја маана? =))
и, фала уште еднаш на сите, да си дочекате и вие па да се пофалите на темава!

Абе да ти кажам, Корсата е уствари на сестра ми ама исто ко да не е! Има поминато околу 2000 км! Ја имам возено околу 10 пати и супер е.

Оцени
Комодитет - 10
Потрочувачка - 8,5 (зависи колку ке ја стискаш)
Брзина - 7,5 - Максимална е 163 км/ч, со клима 155 км/ч
Стабилност - ??? - не би коментирал, ама не и е баш јака страна

Маани
1. Радиото ако го уклучиш на дугме, после треба и да го исклучиш од таму (нема да се исклучи кога ке го извадич клучот)!
2. Лично не ми се свиѓа како се палат светлата (местото каде што се палат)
3. Прво стартувај ја колата, па вкуличи ги светлата пошто може да ти цркнат (совет не само за Корсата, туку и за сите други автомобили)
Ако најде ти уште некоја маана д- кажувај

Сеа наскоро може да улета една Опел Астра ГТЦ 1.4 В16! За жал нема да биде за мене ама се договорив со татко ми едно кругче барем да даде!
Иначе јас немам уште 18 години и неможам да имам кола ама ке биде и тоа!За 2 години ова време ке ви се пофалам на темава!

Еве слика од мојата

mt6lb6.jpg

пред се, честито на сестра ти =) а и на тебе, и да си дочекаш тоа астричето, само почекајте малце, нова ќе искача кај и да е =)
Маани
1. Радиото ако го уклучиш на дугме, после треба и да го исклучиш од таму (нема да се исклучи кога ке го извадич клучот)!
2. Лично не ми се свиѓа како се палат светлата (местото каде што се палат)
3. Прво стартувај ја колата, па вкуличи ги светлата пошто може да ти цркнат (совет не само за Корсата, туку и за сите други автомобили)
Ако најде ти уште некоја маана д- кажувај
радиото кај мене си се гаси со вадење на клуч, незнам зашто е тоа така кај тебе. претпоставувам така ти е наместен клучот, види си во упатството, се мести тоа! има опција за персонализација(бар во мојот модел Enjoy)! се што сакаш можеш да наместиш. да се уклучува радиото со отклучување на колата, да се спуштаат одма прозорците, кои информации да ги покажува на дисплејот и слично. пак ќе ти кажам, пролистај го упатството, види дали ти имаш такви опции(би требало да имаш)
за светлата, да потскриено е малце, ама ок си е де... не праиш пали гаси ти па за да ти бидат пред очи =)
3.тоа е јасно за сите, ама нвм =)

иначе, исти се, само мојата е малце поопремена =)

јас најдов две маани =) 1.рачката за совозачот горе некако поназад е ставена. требале бар 5цм да биде понапред за да биде покомотно држењето =))) 2.не е осветлено тоа пред совозачот местенцето за ситници напред што е =) glove compartment- на англиски, пошто незнам на македонски како е, не ми текиња :pos:
не е нешто голема работа, мене не ми мења, ама пошто сум пицајзла и застапник на перфекционизмот, ги заприметив =))))

едит-сега го видов ова
Стабилност - ??? - не би коментирал, ама не и е баш јака страна
ти добар си? =)))
колава "спие" на кривини, нешто да не си у заблуда? перфектна е!

Eдно прашање до вас:

Дали се исплатиAudi A6 2.0 TDI од 2006та за 20.000 евра? Колата е нова, скоро воопшто невозена, со 300 км изминати, типот што му ја продава на татко ми гледа да се ослободи затоа што ќе емигрира во Швајцарија.
Ако мислите дека не се исплати, слободно предложете некоја друга, но гледајте да е од швапска фирма:pipi:

Eдно прашање до вас:

Дали се исплатиAudi A6 2.0 TDI од 2006та за 20.000 евра? Колата е нова, скоро воопшто невозена, со 300 км изминати, типот што му ја продава на татко ми гледа да се ослободи затоа што ќе емигрира во Швајцарија.
Ако мислите дека не се исплати, слободно предложете некоја друга, но гледајте да е од швапска фирма:pipi:
Ново Ауди А6 2.0 TDI е 37.453 евра, а со оглед на тоа што ова е извозено само 300км, многу многу да не му ја мисли татко ти, е сега моторот(140 коња дизел) не е многу моќен за таа кола дека е потешка ама има солидни перформанси од 0-100 за 10.3 секунди и максимална брзина од 210км/ч, а каква опрема има?

Ново Ауди А6 2.0 TDI е 37.453 евра, а со оглед на тоа што ова е извозено само 300км, многу многу да не му ја мисли татко ти, е сега моторот(140 коња дизел) не е многу моќен за таа кола дека е потешка ама има солидни перформанси од 0-100 за 10.3 секунди и максимална брзина од 210км/ч, а каква опрема има?
Ја имам фотографирано од внатре, ама утре ќе ги покажам сликите. И ние бевме изненадени од цената, ама човекот е во зорт, за џабе ќе му седи во гаража.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom