Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да знае стварно добар сервис за Yugo, во Скопје?
Благодарам однапред.

што е бољи: ц4 или 307?

Бољи незнам...а подобар...избери си... Први братучеди се. Иста механика, исто се...
307 е долго време на пазарот, Ц4 е релативно нов, помодерен дизајн, и тоа...
Јас би играл на карта 307...модел на залез на кариерата, средени сите детски болести, искуството покажало дека за возење се зема релативно стар модел, поради тоа што напомнав.
А ако мислиш да го повозиш и продадеш, земи Ц4. Сеуште ќе се произведува и ќе има повисока цена, бидејќи сеуште ќе е во производство :)

Ако би избирал јас... 307-цата е подобар избор. Некако С4 ми се пренаџиџани со електрика и имаат некој футуристички изглед кој воопшто не ми се допаѓа. И згора на се е воланот кој центарот е статичен а се ротира само обрачот. Сега сепак на тебе е изборот.

здр другарлиња,

- Дајте ми онака некоја лаичка листа што коли можам да купам до 3500еура, еве нека биде од 97 па нагоре и со 2врати, бензин?

поз

здр другарлиња,

- Дајте ми онака некоја лаичка листа што коли можам да купам до 3500еура, еве нека биде од 97 па нагоре и со 2врати, бензин?

поз
Прошетај во недела на авто - пазар, или купи некој огласник и ќе најдеш милон возила во секаква состојба за тие пари, по твоите критериуми.

Ехе... имаш колку сакаш коли за таа цена... Еве ти некои. Опел корса, Фиеста, ескорд... можиш да видиш и на www. pazar3.com.mk. И ако земиш нешто обавезно да се исфалиш :)

здр другарлиња,

поз
Има една Корса, бензинец, 3 врати, 1.0 машина поминати 50000 км од 1998 год. за 3700 евра.

Ми треба итно ваков адаптер

tn_PC2-84-4.jpg

Product ID: PC2-84-4
Autoleads PC2-84-4 ISO Lead

за да го врзам радиото (се работи за форд фиеста). Каде може да се купи?

Ми треба итно ваков адаптер

tn_PC2-84-4.jpg

Product ID: PC2-84-4
Autoleads PC2-84-4 ISO Lead

за да го врзам радиото (се работи за форд фиеста). Каде може да се купи?

А од дека си ти дете??

А што работи тој адаптерот? И што радио сакаш да врзуваш во Фордот? А и на крај... Мислам дека даваат радио со колата кога ке ја купиш.

А што работи тој адаптерот? И што радио сакаш да врзуваш во Фордот? А и на крај... Мислам дека даваат радио со колата кога ке ја купиш.
Ако порачаш даваат радио, ама е 300 евра:nesvest:
Не е адаптер, ова е приклучок (зошто тој приклучокот што е во припремата за радио на фордот не одговара со приклучокот на радиото) и се става овој дел од едната страна што одговара со приклучокот на колата а од другата за радиото (за да не ги сечам каблите)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom