- Член од
- 17 март 2017
- Мислења
- 323
- Поени од реакции
- 524
Не,на бензин е.Пежо 306 1.6Само на дијагностика да се врзе и ќе каже. Дали е на плин колата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не,на бензин е.Пежо 306 1.6Само на дијагностика да се врзе и ќе каже. Дали е на плин колата?
Daleku sum od zemanje....ne se odlucuvam taka lesno. Ovaa kola sega sto ja imam...ja vozam veće 14 godini. Malku sum težok na promeni.
Gi gledav švajcarskite...bidejki ovde vo Kicevo mi nudat takva ista kola uvezena od Švajcarija i vozena 1.5 godina tuka( mlada albanka...vrlo zgodna). Si vikam....sto nekoj da nosi kola koga mozam sam i imam tamu prijateli
Само дијагностика и тоа ќе бараш некој со Peugeot Planet оригинал дијагностика. Не знам од каде си, ако си од Прилеп-Битола јас имам дијагностика ќе ја врземе.Не,на бензин е.Пежо 306 1.6
Kicevo...ama od Prilep sum zemal koli za moi bliski lugjeДруже немој многу верба да имаш во пријатели или слично. Нема верба за ваква работа. Таков векот дојде.
Ако сакаш да увезеш кола убавезно ти првин во Швајцарија да ја видиш. Пријател не пријател никој нема да ја гледа колата толку како тебе. Него нема да го боли ако утре ти треба да ја оправаш колата.
Потроши и 500 евра плус ама да знаеш дека сам ти си одбрал добра кола. Оти преку таквото од џамбази.[DOUBLEPOST=1525862927][/DOUBLEPOST]
Само дијагностика и тоа ќе бараш некој со Peugeot Planet оригинал дијагностика. Не знам од каде си, ако си од Прилеп-Битола јас имам дијагностика ќе ја врземе.![]()
Daleku sum od zemanje....ne se odlucuvam taka lesno. Ovaa kola sega sto ja imam...ja vozam veće 14 godini. Malku sum težok na promeni.
Gi gledav švajcarskite...bidejki ovde vo Kicevo mi nudat takva ista kola uvezena od Švajcarija i vozena 1.5 godina tuka( mlada albanka...vrlo zgodna). Si vikam....sto nekoj da nosi kola koga mozam sam i imam tamu prijateli
Ovakvi vozila sansata da e utepano vo taksi se najmalku 90%.Прегледај го приврзокот 190447
од неготино е човекот, ја дава по огласи на фб, види побарај го, зборни си...
знам дека ти е кеиф на алфа ама отприлика тие пари ја дава што планираш да потрошип + 2010 година, жената негова ја вози али голема му била
Сaмo штo требa дa си мрднaт кoлa тaкси вoзенa дa не јa приметишOvakvi vozila sansata da e utepano vo taksi se najmalku 90%.
profesionalno nasminkana veruj ne se poznava.Сaмo штo требa дa си мрднaт кoлa тaкси вoзенa дa не јa приметиш
Според коментарот што го има пишувано во огласот пишува дека има пребучен мотор,а за враќани километри нема пошто имат престроги казни за вратени км,и никој не ризикува да враќа км.Ne mi e jasno kako Alfa 147 so 114 000 km se prodava za 1700 Ch frankovi???? Što mozi da e sluceno vaka naizgled ok kola so tolku km?
Ili sepak i tamu gi štelaat kilometrazite?
https://m.autoscout24.ch/de/d/alfa-romeo-147-limousine-2007-occasion?fuel=15&index=8&make=2&model=3&vehid=5610070&vehtyp=10&returnurl=/de/autos/alle-marken?fuel=15&make=2&model=3&vehtyp=10&r=5
Според коментарот што го има пишувано во огласот пишува дека има пребучен мотор,а за враќани километри нема пошто имат престроги казни за вратени км,и никој не ризикува да враќа км.
Незнам дали вреди да ги праќам пријатели да ја видат....знаеш дека во Швајцарија времето многу вреди, а најголем дел од пријателите работат во Базел
Денес разговарав со еден пријател, пензионер од Швајцарија, ...не ги знае точно законите но нешто ми спомна дека за цоловни таблици треба да се оди во Берн , и се плаќало неколку стотини франкови...или да се плаќа осигурување кое кошта уште повеќе