Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каде можам да најдам патосници асални? оние, ароматизирани да се, да не мирисаат на кинеска гума што е нуклеарно-радиоактивна.
најдов во новус позади сетнет играчницата, мишелин со мирис на лимон, ама преголеми беа
ако знаете некое место низ скопјево, пишете.
а, не не не ненененененене, у опел коштаат 4000-5000 патосниците, неам намера богатство да фрлам :S
do kaj 2500-3000 e ок-асални, марка да се сепак и да мирисаат убаво. на лук оил има за 600 денари, ама...
и плус ланци треба да зиам и уште некоја ситница, па затоа.
иначе, тоа спрејот си бирам што мирис сакам? и тоа 1800 е цената? :nesvest:
на колку време ја прскаш пластиката? колку време трае еден силикон спреј? и, зашо мат?
Дека имаме исти коли па да те прашам, што ставаш ти на шалт таблата, откога ти ја заебале на перална?Ланци,резервни сијалици,прва помош,триаголник тоа треба да го имаш според закон кој што фатил прашина во времето на Југославија.
Имаше акција на Sonax силиконски спрејови во супертинекс плати 1 земи 2 беа 180 ден.Земав мат затоа што на сјајот секое прашинче и отисок од патиката ке ти се познава,а понекогаш неќеме да се знае кој се возел во кола нали???:back:
Од поквалитетните силикони мислам дека немаш многу избор за мириси и
НЕМОЈ ДА СЕ ИЗЛАЖЕШ ДА СТАВИШ СЈАЈ ЕФЕК НА ШАЛТ ТАБЛАТА ЗАТОА ШТО МЕНЕ МИ ЈА СЈЕБАА ВО ПЕРАЛНА И СЕА МИ Е ШАРЕНИЛО ! ! !
@aleksandar bt - иди на првата бензинска и кажи им што ти треба
Која година е произведена?еј ке може ли за една услуга: ке ја процените ли оваа кола колку вреди од прилика Peugeot 206 1.9D 71ks 50000km редовно менети филтри и сега само што е сменет ребрастиот каиш има серво волан AirBag подесивање на предни седишта и подесување на волан делива задна клупа централна брава и што е најважно колата е тип топ возена од жена и претежно гратска вожња повеке од 140-145км\х не е возена
Што да ставам на бравите на колите да не ми мрзнат на едната е обично а на другата е со централно заклучување?:kez: :pos2:
Дека имаме исти коли па да те прашам, што ставаш ти на шалт таблата, откога ти ја заебале на перална?
Инаку ја купив сонакс ми се чини едни крпи како влажни марамици за шалт табла и добри беа, ептен сјаеше шалт таблата :pos2:, и после со сува крпа ќе поминам и топ беше, само ме нервира одма прашина се фаќа...
најдов исти такви, помали и си ги земав...мишелин со мирис на лимон, ама преголеми беа![]()
сине имаш избор за тие пари. види на пазар3 од прилика што има. пежо 206, клио, па дури може ќе најдеш класа погоре некој што шитка како 307 и сл.ej prepotacajte nekoja kola od kaj 7000e da ne e postara od 2001-2002 i da e dizel
абе не ти одговориле, пошто не знаеле =) не дека кријат од тебеПостов направи недела и нешо и никој не ми одговорил бе :raz: Ке ви се скарам бене не не се караме ама ај некој нека каже бе
.