Sony Ericsson Zylo или BLACKBERRY CURVE 8520

• Креатор на темата Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување Време на започнување
H

-HRO

Гостин
Ми заврши договорот со T-Mobile па сакам да си земам нов телефон.
Се двоумам помеѓу Sony Ericsson Zylo и BLACKBERRY CURVE 8520.
Што мислите...кој е подобар?? :wink:

На изглед подобар е Сони Ериксонот, овој ич не ми се допаѓа многу голем е.

Зашто се двоумиш? дефинитивно и без размислување 8520

Zylo брат не се мисли, јас размислував за тој, туку да ти предложам ако сакаш погледи го Sony Ericsson W995, овај сметам дека е најбољи :)

Нели ги научивте ериксоните... земи Blackberry, пробај нешто ново.. и подобро...

Финтата е што сум навикнат на Qwerty телефон и користам долго време. Па сакав малку да сменам.
А и touch не сакам којзнае колку многу. Повеќето што ги прашав ми рекоа да си земам Zylo... така да ќе размислам уште некој ден :)

Финтата е што сум навикнат на Qwerty телефон и користам долго време. Па сакав малку да сменам.
А и touch не сакам којзнае колку многу. Повеќето што ги прашав ми рекоа да си земам Zylo... така да ќе размислам уште некој ден :)

Навикнат си на qwerty телефон и сакаш да смениш?

Зашто, извини вака? :)

Dokolku jas bi bil na tvoe mesto ne bi se dvoumel i bi zel Sony Erikson, isprobano nesto + Mnogu ama mnogu mrazam golemi telefoni osobeno so tastura... moe mislenje e Zyloto, isprobana marka a za Black Barry koj garantira...

јас би одел со курвата, сониериксонот ама баш ич не ми го праи кефот + нема оперативен систем

Dokolku jas bi bil na tvoe mesto ne bi se dvoumel i bi zel Sony Erikson, isprobano nesto + Mnogu ama mnogu mrazam golemi telefoni osobeno so tastura... moe mislenje e Zyloto, isprobana marka a za Black Barry koj garantira...

Сони ериксон од порано и денес не е исто, порано беа квалитетни зборам за к800, 750 итн постарите модели ама новиве се катастрофа, пробајте па ќе видите

а блекбери е многу подобра марка со подобар квалитет иако 8520 е нешто најниско од блекбери

Навикнат си на qwerty телефон и сакаш да смениш?

Зашто, извини вака? :)

Што знам...нема некоја посебна причина...чисто онака за промена :)
Aма денес решив да си го задржам qwerty-то...и + да си земам втор телефон со нов договор,ама овојпат од One.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom