Sony Ericsson C-902

• Креатор на темата Креатор на темата GORAZDS
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Денес нарачав еден ваков телефон .Време беше да ја сменам К-810 ката
Знам дека на форумов има членови кои доста добро се разбираат во мобилните телефони , па дајте коментари , мани и предности:helou:

c902.jpg

2347473079_d085bb3cc3.jpg

карактеристики https://developer.sonyericsson.com/device/loadDevice.do?id=30caa844-df11-44b2-84b8-52a8c3d20e1d

Интересно моделче на телефон, ми се допаѓа, љубител сум на Сони и на Сони Ериксон.
Може да ни откриеш за колку го нарача? Во Македонија колку што знам од Ц серијава уште нема:(

Цената се движи измеѓу 370 па све до 450 евра.Зависи каде како.Јас ке го земам на фирма , со која имам други опции , т.е данокот ке ми биде одбиен , па ке ме кошта околу 230 евра и тоа поделено на 18 месеци , пошто плаќам една сума месечно од 50 евра во која имам неограничено разговор кон сите можни мрежи

Цената се движи измеѓу 370 па све до 450 евра.Зависи каде како.Јас ке го земам на фирма , со која имам други опции , т.е данокот ке ми биде одбиен , па ке ме кошта околу 230 евра и тоа поделено на 18 месеци , пошто плаќам една сума месечно од 50 евра во која имам неограничено разговор кон сите можни мрежи

Претпоставувам дека си надвор од МКД? Колку што знам кај нас никој не нуди разговор кон сите мрежи за 50 евра.

Претпоставувам дека си надвор од МКД? Колку што знам кај нас никој не нуди разговор кон сите мрежи за 50 евра.
Овде беше и полошо до пред 3-4 ,години , монопол држеа 2 фирми , додека не влезе американец и ги прееба за кратко време .Ке биде тоа сигурно и во МК ама може малку време ке треба.

Одличен телефон.Сега ги видов карактеристиките.Добра страна му се 2 инчниот дисплеј и 5 мегапикселната камера.За слабости не знам што да ти кажам, подобро некој поупатен.Некрофилија нека види ќе ти објасни подобро:)

Пред малку ми стигна , уште не сум го простудирал .Изгледа не е лош , во пакетот стандард има и усб адаптер.

Пред малку ми стигна , уште не сум го простудирал .Изгледа не е лош , во пакетот стандард има и усб адаптер.

Штом ти се допаднал,требаше да почекаш на Titanium Silver верзијата.
Ќе беше како Daniel Craig во најновиот филм на James Bond (22 по ред:nesvest:) - Quantum Оf Solace.

Како и да е добар избор,особено 5 MP камерата е cool ! :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom