Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
влегување во зграда и качување по недефинирани скали и нон стоп вртење во тој круг , се обидов да се качам во лифт но не работеше , ????????:uvo:

секс со блиска другарка?

Како некој тип што го знам ми вади пиштол и ме пука, и одма се дешава следен сон.

Правење на операција на срце :nesvest:

Сонував како дома на ѕидот одеднаш ми се појавуваат пајаци, бубачки, змија имаше дури.
На претходниот дел од сонот не ми текнува, ама ова ми беше стварно непријатно. Некој да не знае што би можело да значи?

Крејзи имаш непријатели кои сама си ги создаваш,не треба да го пикаш носот секаде,па макар и да сметаш дека имаш право,секогаш има и друга страна на нештата.Тоа ти значи сонот.А пошо е темава за вакво толкување на соновите тоа значи,а од другиот агол,апсолутно ништо,под некој мал стрес си со тенденција да помине во скоро време.

Вчера еден другар ми раскажуваше сонот шо го сонвал....излегол на тераса да пали цигара(во зграда живее)и на улица имало некоја женска цела во бело и влегла во зградата отспротива....излегла на балконот на ист спрат како овој и само му се насмевнала...влегла внатре извадила столче на балкун и од столот рипнала долу и овој викал по неа....нешто како шо прајш, оти рипаш.....а што е најчудно.....вечерта кога излегол.....женската негова била облечена исто како таа на сонот....ениуан да протолкува?:toe::toe:

Како сум имал секс со 2 бивши соученички, како од едно место копам железни парички и сум ископал многу и кога ке станам неам ич:D, како пагам од згради и ништо не ми е, како летам, како има каснато змија,имам пла4ено во сон нз за шо,не ми текнува сега... А најинтересен ми бил кога дојде некое си типче да не ограбува, лудница беше:тепа4ки,клоежи и јас не знам что усте

ЈАс си седам и доаѓаат двајца и ми викаат од негде треба да земат нешто(заборавив што, ама три работи беа)и сакаа да им помогнам да ги украдат.И ја отидов и ми викаат да ги грабнам тие работите и ја излезам, да им заѕвонам да мобилен и да активирам бомба и да ги дадам тие работите на некои луѓе.И таму они двајца и луѓето се тепат, јас ги грабнувам тие работите и излагам ама заборавив да им се јавам на мобилен пред да ја активирам бомбата, и ми текнува више кога експлодиа и јас трчам да ги дадам на тие што треба ама не ги наоѓам.
:pos2:

Јас имам два пати до сега сонувано како умирам. И беше мн реално! Го чувствував срцето како полека запира и како снемувам здив. И во тој момент мислев на момчето кое бескрајно го сакав и жалев што никогаш не успеав да бидам со него!!! И после исто како да паѓаш во несвест.:nesvest:
Се разбудив со солзи во очите и мнн бев благодарна што тоа беше само сон!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom