Сончевото време и Велигден

• Креатор на темата Креатор на темата BilboBaggins
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 март 2010
Мислења
7.977
Поени од реакции
14.742
Дали имате забележано дека секогаш на Велигден времето е сончево и топло?Јас од кога знам секогаш во неделата имало сонце што не е случај со на пример сабота или понеделник кога понекогаш имало дожд или било облачно.
Ваши мислења на оваа тема,и дали ќе може некој да ми каже дали се сеќава времето да не биде убаво на Велигден?

Дали имате забележано дека секогаш на Велигден времето е сончево и топло?Јас од кога знам секогаш во неделата имало сонце што не е случај со на пример сабота или понеделник кога понекогаш имало дожд или било облачно.
Ваши мислења на оваа тема,и дали ќе може некој да ми каже дали се сеќава времето да не биде убаво на Велигден?
:tapp::tapp: дете изгледа ти одкога памтиш нее многу долг временски период а ?

Епа ај да ти кажам дека за велгден имало и невремиња и виулици и дождови дури и снег епа види сеха ти дали секогаш било толку деално времето

Епа затоа и ја отворив темава за некои што се постари да кажат дали се сеќаваат на лошо време за велигден,што очигледно имало како што ти ми појасни во горниот пост.

Што вреди времето ако мислите се мрачни... сонцето само те разоткрива... :(

Maло е детево, оставете го ве молам. Канта за темава доволно ќе биде.

Пред точно 4 години у Штип се истури од дожд на тај ден так да......Ногууууууу убаво се секавам почна да врне вечерта за на црква и врна утредента цел ден...

toa deka gospot gleda i toj den im prostuva i na nevernicite i im dava dobro vreme zada neni se namokrat jajcata (hehe na od kokoska mislev farbani)

Пред 11 години на Велигден заврна снег.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom