Солзи радосници

• Креатор на темата Креатор на темата kod
  • Време на започнување Време на започнување

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Пред 5-6 дена се скарав со една другарка и не правевме муабет цела недела, кога се смиривме почнав да плачам.. Убаво ми беше, ми олесни, бев среќна што другарството не заврши од глупост.

Другпат пак ми се случило да видам двајца колку си изразуваат љубов и да почнам да плачам онака. Ми се случило и да ме гушка дечкото и да почнам да плачам од што ми е убаво.

Кога ми се роди внука пред некое време плачев и се смеев во исто време.

Дали ви се случило да плачете од среќа?
Плачете ли кога во ситуации кога нешто ќе ви олесни?

:pipi:

ни за едно ни за друго не плачам , јбг ....али незначи дека човек не чуствува ништо.

Пред 6-7 години коа бев кај тетками на гости недела дена и коа дојде мајка ми да ме земе..незнам зошто ама кога ја видов почнав да плачам и да се смеам истовремено и ја гушкав силно:)

Имам плачено со солзи радосници и на полуматура со другарки:)

Од време на време на некој ептен потреслив филм ко ќе има среќен крај ми иде да заплачам... Инаку вака у животов може ми се има случено 2-3 пати сигурно...
Тоа е едноставно процес кој не може да се контролира. При голема возбуда се губи контролата врз емоциите.
Сметам дека солзите радосници се прекрасна појава... Тоа се најневините солзи кои некогаш биле проплакани од човековото око:smir:

Сум плачел само од тага, среќата ја изразувам на поинаков начин, не со солзи.

Имам плачено и на полуматура со другарки:)Зошто знаевме дека средното ке не раздели.
Добро ваљда не бевте радосни поради тоа или се лажам?

Никогаш не сум плачел од радост. Највисок стадиум на прерадваност покажувам така шо се тресам неконтролирано и не знам да сврзам 1 реченица, најмногу 2. Ретки случаи како и да е.

Никогаш немам плачено од радост. Кога сум среќна, незнам посебно се чувстувам неможам да опишам, но никогаш немам заплачено.

еднаш само се деси, 2007 Милан Лига Шампиони, се извадив на тоа што еден другар ми брцна во око претходно. :)

причинава на 90% од вас ќе ви биде глупа ама кој ве ебит.!. :)
едит да напоменам пошто почнаа више да ме викаат “лигуш’’, немаше рикање и слично, една две солзи ситни и толку

еднаш само се деси, 2007 Милан Лига Шампиони, се извадив на тоа што еден другар ми брцна во око претходно. :)

причинава на 90% од вас ќе ви биде глупа ама кој ве ебит.!. :)
Не е глупава зошто не си единствен:kesa:
Го заборавив јас ова:)
Значи на 23 мај 2007 откако Милан освои Лига на Шампиони...најубавото чувство за вистинските фанови :)

И јас еднаш.

Имав запек и после изедени пет премрсни пирошки и Кока Кола, конечно работите излегоа на виделина. Не можев а да не заплачам.

И јас еднаш.

Имав запек и после изедени пет премрсни пирошки и Кока Кола, конечно работите излегоа на виделина. Не можев а да не заплачам.
Гнаса :pos2::pos2:

Коа сум среќен не плачам, нити коа ме боли..Али плачам коа сум гневен..
А плачам и без врска, на филмови, песни, моменти... >.>

Gaylord huh? o_0"

Еднаш имам плачено од среќа...со девојка ми бефме разделени 8 месеци и кога се вратив во градов кога ја видов кога ја гушнав се расплакав..не знам зошто едноставно премногу мило ми беше што ја гледам :kesa:

Се има случено повеќе пати, последен пат ми текнува дека заплачев од среќа на натпреварот Македонија - Русија на првенството во Хрватска. Ми се исполни душава, емоциите ме преплавеа и резултатот од тоа беа солзите.

Според мене, секогаш кога емоциите се пресилни, без разлика дали се позитивни или негативни, се појавуваат солзи...

Барем кај мене така е. Си плачам кога ми е тешко, ама често ми течат и солзи од радост.:pipi:

Хех, сте ми ја погодиле темата.
Често ми се случува да заплачам од радост, последно ми потекоа солзи пред некој ден ко се врати вујко ми од Австралија, и од шо ми беше мило шо го гледам ми потекоа солзи. Исто ако на пример сме се зачепкале нешто со дечко ми, после ко ќе се смириме обавезно ми течат солзи, многу сум емотивна и нема шанси да не заплачам. :kesa:
А исто секогаш “плачам“ ко ќе се смејам премногу. И сите мислат дека нешто не сум во ред. :nesum:
П.С А за ко ќе ми е тешко или нешто премногу се изнервирам, од налив на емоции обавезно плачам за да на некој начин ми олесни, ама пошто темава не е за то, не коментирам понатаму. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom