Јас пак си мислев Слаткар за к**ви пишел песни. Па оваја 100% е меѓу нив,си се пронашла,па си се испровоцирала самата себеси,и сеа песни ќе прајт.

Зини земјо ,голтни ме,па ЖДРИГНИ.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не верувам дека дејан фанки е момак од нечии девојачки сни.Раперите возвраќаат!
Deyan Fanky со уште една песна против Софија
По темата Одговор на Лигав тип, Deyan Fanky ни ја испрати својата најнова песна - Лигавиот тип од твојте сни, како уште еден, дефинитивен одговор за младата пејачка Софија Манева, која неодамна сними песна за Турбораперите.
Во песната кажувам се јасно, како што е, и без влакна на јазикот – вели Deyan, и дополнува: Жално е што раперите што и вратија на нејзините провокации, се послабо медиумски експонирани, па не можат да се искажат до крај... Јас бев доста изволтиран од еден македонски весник, во кој објавиле интервју со Софија, а мојот одговор тие самите си го смислие – гневен е раперот, кој потенцира дека е жално што Манева спечали слава на нивната сметка.
Инаку, оваа песна на Deyan Fanky, која ја имате во нашите МММp3-ки, е извадок од албумот Реалноста на хартија, кој го имате за free download!
Се надевам дека ние раперите конечно ќе бидеме разбрани, оти рапот е начин на живот – заклучува Deyan.
zemeno od http://mmm.com.mk/?ItemID=8EA3E9238E90E64C97E989AABD9BE7AD
Јас пак си мислев Слаткар за к**ви пишел песни. Па оваја 100% е меѓу нив,си се пронашла,па си се испровоцирала самата себеси,и сеа песни ќе прајт.
Девојките му се главна преокупација , а Софија може да ви лектурира на сите вас за како дама треба да размислува.Грешка си мислел, далеку од тоа дека на Слаткар главна преокупација и инспирација му се ку*вите, само треба да го слушнеш малку пред да почнеш да донесуваш заклучоци
Девојките му се главна преокупација , а Софија може да ви лектурира на сите вас за како дама треба да размислува.
А на кое машко (т.е пејач, артист, умерник) не му се, дааах![]()
Софче (дама?) да ми биде патоказ во размислување, Џизс :nenene: Еве пак ќе ја цитирам дамава: "Навреди ме ти пак, вулгарно до крај, не се лутам, има нешто штом си тука ти" -- уау која борба а? ги утепа раперите...упс турбораперите со реченицава, Софија за преЦедател на унијата за борба за правата не жените
Дама е за разлика од вас што скокате на Слаткар.
И да , треба да ти биде патоказ за размислување на таа тема.
И не и беше намената да ги „утепа раперите“ , она кажа дека нема ништо против рап има против тоа да биде навредувана во песни.
Не пробувај да ми лектурираш што е Хип-Хоп.Ако очекуваш во хип-хопот да почнат со љубовни песни,тогаш сите подобри би биле во Поп и Рок музиката, хип хоп си е хип хоп. А ако не ти се свиѓаат песните никој не те тера да ги слушаш !:smir:
Дама е за разлика од вас што скокате на Слаткар.
И да , треба да ти биде патоказ за размислување на таа тема.
И не и беше намената да ги „утепа раперите“ , она кажа дека нема ништо против рап има против тоа да биде навредувана во песни.
Многу е лош момак Слаткар, ко изгубено детенце ми еАбе знаев јас дека има нешто вистина во тоа што зборуваат...демек сите женски се палат на бед бојс од типот slap me and call me your biatch.
Абе знаев јас дека има нешто вистина во тоа што зборуваат...демек сите женски се палат на бед бојс од типот slap me and call me your biatch.
Деградира цел женски род. Цел.Аха, значи се пронашла кутрата....во право е тогаш и јас би имала против коа ќе ме навредува некој, ама среќа не сум се пронашла до сеа
Деградира цел женски род. Цел.
Преслушај го пак , не коментирам на празно никогаш.