Соборен е Гинисовиот рекорд во синхронизиран танц

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Jukka напиша:
razocaran sum od dnevnata stampa (seljaci se) "dadoa pridones ohrid i skopje" ,nas ne nema nikade imame edna gimnazija so okolu 300 ucenika a 100 -tina nastapuvaa i poveke i jas bev ucesnik ....... od nastapot sum prezadovolen, super bese zurka ..... pozz gevgelija

toa bese taka radi toa sto se odrzuvase vo skopje i ohrid.
proveri moze ne pisuva deka ucestvuvale samo skolite od ohrid i skopje, tuku deka tamu se odrzuva...
pozz

KoNtEjNeR напиша:
toa bese taka radi toa sto se odrzuvase vo skopje i ohrid.
proveri moze ne pisuva deka ucestvuvale samo skolite od ohrid i skopje, tuku deka tamu se odrzuva...
pozz
тој мислеше на нас,ние во Гевгелија настапивме на плоштад,а никаде не нема запишано во тие написите на Дневник и не знам кои други весници....тука е револтот,толку спремање за да не не спомнат на крај???

NIppI напиша:
тој мислеше на нас,ние во Гевгелија настапивме на плоштад,а никаде не нема запишано во тие написите на Дневник и не знам кои други весници....тука е револтот,толку спремање за да не не спомнат на крај???

Се согласувам дека тоа не е во ред...
Меѓутоа за жал кај нас новинарството е такво...чуле дека ќе има во Охрид и Скопје...а не ги известил никој дека ќе има во Гевгелија, а не им текнало сами да проверат...

А за ова се пријавуваат матурантите или како оди ? Во Прилеп незнам дали се одржува последниве 2-3 години не ми се верува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom