Собиранка во Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Тамарче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас идам ама од Тенис во мене нема ни Т

Абе уживај , Ангелче ке не учи хахаха :)

Бујрум бе оти да нејкиме :) ајде ако идаш пријавувај се :) официјално хаха
Да зборнам со другарчево, че се пријавам ама Тамарче не можи да го гледа другарчево че треба да се колиме *joking*. Не стварно, 85% идам за Јове и Фликс да ги запознам многу сакам, исто и сите други ама во нив сум заљубен (не се лутете). Е сега, ако падни метеор во близина.. ;(

Да зборнам со другарчево, че се пријавам ама Тамарче не можи да го гледа другарчево че треба да се колиме *joking*. Не стварно, 85% идам за Јове и Фликс да ги запознам многу сакам, исто и сите други ама во нив сум заљубен (не се лутете). Е сега, ако падни метеор во близина.. ;(

Утре пали патиките и прво на факс, после факс на тенис :)
Одговара? :)

Утре пали патиките и прво на факс, после факс на тенис :)
Одговара? :)
Договорено, ама нема ни тенис да играме а и дека че седиме многу не верувам, нема везе :)

зш бе нема да играте :))) Ајде кој губи дава :) или се плашите од Ангелче дека многу јака е хахаха

Среден е насловот.
Јас идам со уште еден нов битолски форумџија, па се гледаме таму.

Поздрав.

еј дај бе некој порано нека дојде да не дремам ко али баба,што ги чека 40те разбојници.и плус не вервам да не остаат да играме тенис туку барајте топка за во заградена зона.ако не прошетка во золошка:smir:

А не се чекаме кај Бомбата бе чомаци?

Абе кај најдовте во 13 сато аман
ждрепката е тогаш за УЕФА ја чекам со месеци да видам Пелситер со кој ке се падни.Ај ке видем можи ке дојдам.
Плус во најжешкото ебаго
Иначе лани тренирав тенис ама ипак дрвце сум.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom