Собирам пари за...

• Креатор на темата Креатор на темата SadGirl13
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 јануари 2014
Мислења
3
Поени од реакции
4
Често се случува да немаме доволно кеш за да купиме нешто што го посакуваме..
Собираш ли пари? Вреди ли да се лишиш од едно нешто за да го добиеш посакуваното? На кој начин собираш пари?
Јас моментално собирам пари за убав фотоапарат, тоа ми е голема желба:D
Во школо не јадам и така собирам пари..
Се надевам дека темава ќе биде активна:icon_lol:

Решив оваа година (некогаш) да соберам пари и да си го купам делчето/уан пис-от што би ме направил среќен. :)

ONE-PIECE-font-b-LUFFY-b-font-Anime-Cosplay-font-b-Straw-b-font-Cap-font.jpg

Моментално за ништо не собирам бидејќи немам ништо заработено!:( Ги трошам парите заработени пред 2 месеци:confused:

Собирам пари за да си купам еден метар квадратен од највисоките станови на зградите на Џевахир во Аеродром. Ќе удрам после слики како имам квадратен метар кој чини 3000 евра. Главен фраер во Скопјево ќе бидам.

Се знае за што се собираат пари во државава. За да преживееш и то је то :)

голем љубеник сум на кучиња,од секогаш сум сакал,но моите не сакаа ни да слушнат...и од 7мо кон 8мо,им реков,може ли да соберам јас пари,и да купам ? и некако се согласија,демек и сум пораснал,и чим сам ќе го купам,може..кучето кошташе 200 евра,ги собрав за неполна година,ама...:D во школо преживував,секој денар го тргав,буквално секој и на крај ги собрав,дури и повеќе ми останаа,па купував опрема за кученцето(место за спиење,ланче и сл)

инаку,сега собирам за пиштол :D имам голем мерак за пиштол,а моите нема теоретски шанси да ми купат,па таман додека наполнам 18 ќе имам собрано пари...после тоа ќе треба дозвола,ама битно парите да ги имам на купче :D

Главен фраер во Скопјево ќе бидам.
Ти си највечи фраер у Скопје, јас ко че сум на викенд во Охрид.
Онтопик, не можам да соберам никако пари...Штеди, штеди пак две илјадарки иам :)

Собирав пари за смештај и превоз до Будимпешта. Откако собрав за тоа, сега собирам пари за картата за НИН, превоз и смештај во Прага. И да не соберам толку колку што ми треба бар ќе иам нешто тргнато на страна за на одмор.
Охохо роНденден ми иде! :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom