Со вашата женска/дечко сте поради љубов или?

Неможам да бидам во врска ако не постои љубов, али ако постојат пари, да - можам.

секс, досада, не можеш да си со таа што ја сакаш, не знам има милиони причини

ako ti e za seks pogotovo za zensko toa e najmal problem.. drugo.. ako ti e poradi dosada imas milion drugi pricini so mozes da gi naprais i da ne ti bide dosadno... a ako nemozes da si so toj/taa so sakas da bides togas.. ke si se pomiris so faktot i zivot ide dalje..

P.S izvinete za latinicava nema PC vo makedonska podrska :)

Мене партнерката ми е пред се пријателка, навистина секоја чест и женско да успее да може да ми парира.
Се разбира дека си ја љубам, без љубов ништо нема.
Стрпете се, не може се наеднаш.
Се тек на време,ќе се најде некој/а која ќе си ја љубите и ќе ве љуби.

Децо (драги мои тинејџери), кога ќе бирате да останувате со некој, последен критериум нека ви биде љубов, затоа што ќе се позаебете. Врска е необрзувачки незаверен договор за остварување на взаемни интереси како секс, антидепресив, борба против осаменост и очај итн... Да оралката на пример е експлозивна првите ен пати ама после тоа е рандом, и со кого год да сте така ќе биде, само многу се испозаебала у стилом веќе не ја сакам оди на друга и по некое време исти ташак. Љубов ти е ролеркостер, после 10 пати филингот ќе ви биде како да одите до продавница по леб. Затоа гледајте компатибилност, одберете го оној ролеркостер што најмногу ви легнал на вожња, и не се будалете, љубовта е сплет на био-хемиски процеси кои ти даваат некој екстазен филинг, ама организмот стекнува имунитет, па и Анџелина Џоли нека е. Бидете рационални, не идеализирајте...

Regular sex is priceless. :)

Нема веза, си го сакам девојчето. Или така понародно да се изразам, си го љубам либето. :)

Децо (драги мои тинејџери), кога ќе бирате да останувате со некој, последен критериум нека ви биде љубов, затоа што ќе се позаебете. Врска е необрзувачки незаверен договор за остварување на взаемни интереси како секс, антидепресив, борба против осаменост и очај итн... Да оралката на пример е експлозивна првите ен пати ама после тоа е рандом, и со кого год да сте така ќе биде, само многу се испозаебала у стилом веќе не ја сакам оди на друга и по некое време исти ташак. Љубов ти е ролеркостер, после 10 пати филингот ќе ви биде како да одите до продавница по леб. Затоа гледајте компатибилност, одберете го оној ролеркостер што најмногу ви легнал на вожња, и не се будалете, љубовта е сплет на био-хемиски процеси кои ти даваат некој екстазен филинг, ама организмот стекнува имунитет, па и Анџелина Џоли нека е. Бидете рационални, не идеализирајте...

И јас така живеев во некоја фантазија се додека не се разочарав едно 1 000 000 пати. Потоа се освестив и си реков дека права женска за мене ке биде онаа која што ке исполни барем 60% од моите критериуми. И на мое големо изненадување, си најдов женска која 100% ме исполнува, заедно сме 10 години, се земавме и се уште си ја сакам.
Заедно сме поради љубов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom