аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
а поради што треба да бидам со женската ако не поради љубов?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Токму такасекс, досада, не можеш да си со таа што ја сакаш, не знам има милиони причини
секс, досада, не можеш да си со таа што ја сакаш, не знам има милиони причини
Децо (драги мои тинејџери), кога ќе бирате да останувате со некој, последен критериум нека ви биде љубов, затоа што ќе се позаебете. Врска е необрзувачки незаверен договор за остварување на взаемни интереси како секс, антидепресив, борба против осаменост и очај итн... Да оралката на пример е експлозивна првите ен пати ама после тоа е рандом, и со кого год да сте така ќе биде, само многу се испозаебала у стилом веќе не ја сакам оди на друга и по некое време исти ташак. Љубов ти е ролеркостер, после 10 пати филингот ќе ви биде како да одите до продавница по леб. Затоа гледајте компатибилност, одберете го оној ролеркостер што најмногу ви легнал на вожња, и не се будалете, љубовта е сплет на био-хемиски процеси кои ти даваат некој екстазен филинг, ама организмот стекнува имунитет, па и Анџелина Џоли нека е. Бидете рационални, не идеализирајте...