Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со Гудлајк

Јас сакам да ја запознаам членкава со една исклучителна особина која е дел од мене... Катастрофалната способност за расудување на добро од лошо на светлина помала од пет лукси. :helou: :smir:

Од постарите членови на форумов, кои ми оставија впечаток уште првите денови кога се зачленив се Форчн, Мацедалиен и Гарфилд. Овие двајцава ќе биде малку потешко да се запознаат, ама верувам дека некој ден ќе се случи и тоа. Од другите од редакција, уште Џиш и Син треба да ги запознаам :)

Со Чомбе Јунајтед и Дено, морам овие двајца да ги запознаам да направиме еден Манчестер муабет, како и со останатите фанови на Манчестер, ама овие двајца ми се на примарна позиција.

Со Мрак, Вештица, Вес, Бауби, Емкаа, рок_лејди, членови со интересни мислења, како и со тие што изјавија дека сакаат да се запознаат со мене :)

Незнам дали имам напишано претходно , а ако имам , вреди да се повтори , со Вештица.
А исто така и со Dzish и ТрН_вО_оКо би сакал да се запознам.

Од постарите членови на форумов, кои ми оставија впечаток уште првите денови кога се зачленив се Форчн, Мацедалиен и Гарфилд. Овие двајцава ќе биде малку потешко да се запознаат, ама верувам дека некој ден ќе се случи и тоа. Од другите од редакција, уште Џиш и Син треба да ги запознаам :)

Со Чомбе Јунајтед и Дено, морам овие двајца да ги запознаам да направиме еден Манчестер муабет, како и со останатите фанови на Манчестер, ама овие двајца ми се на примарна позиција.

Со Мрак, Вештица, Вес, Бауби, Емкаа, рок_лејди, членови со интересни мислења, како и со тие што изјавија дека сакаат да се запознаат со мене :)

А да, ќе заборавев.

И со Леандра, морам да научам како да фаќам n-број на дупли јузери уште пред да си го пишат првиот пост :)

Пффф...Со Мрак,Хакет Ман,Столе,2те Борчина.....

Нова сум и никој не знам па затоа сакам со сите да се запознаам:kesa:

Огромен ќејф ми е да се запознам со wot.
Peace out man, see ya in Ohrid, I hope so.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom