Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со Shmekerot. (ама под услов да не го спомнуе зборот шмек сваки 10 секунде :pos: :pos:)
Раперче и јас би сакал да те запознаам! Јас во реалноста воопшто не го спомнувам зборот шмек. Во реалноста не користам зборови. НО...го практикувам шмекот на секои 10 секунди :)
И мислам дека е крајно време да се запознаам со гробарот мој и пред се мојот Шеф...ВИКТОР ГГ...доста време помина а не сме се запознале...Викторе нашето прво запознавање нема да биде со ракување...Ќе си изгушкаме ко прави пријатели!...

Со Мими :back:
Шмекерот :pos2:(П.С. Забрането шмекање!!!)
Лет 3 :vozbud:

Со Мими :back:
Шмекерот :pos2:(П.С. Забрането шмекање!!!)
Лет 3 :vozbud:
Еј сеа забрането шмекање...:uvo:...ондак уопште не треба да се запознаваме! :) се шалам...И јас сакам исто Гирллл :)

Хааха ееееееее Шмеки бе сите сакаат да те запознаат,,,а јас те знам веке подолго време,,,,,, стана инстант популарен :pos2: :helou:

Хааха ееееееее Шмеки бе сите сакаат да те запознаат,,,а јас те знам веке подолго време,,,,,, стана инстант популарен :pos2: :helou:
Ико...инстант популарен а? :) Нешо ко Александар Белов шо стана? :)) Од кладилница преку песна до балканска ѕвезда :)
Епа брат...јебига. Порано мојот шмек ти си го приметувал само низ маало. Па после...насекаде низ државава! Па си реков уште виртуелно да се изнашмекам и ќе го достигнам врвот :)
Он топик: Сакам да се запознаам со др. Аган!

Moжеби некои во претходните постови сум ги пишала али сега имам официјалена листа:Bawbiie,џимеј,Ves, Emkaa,Jovan, Bon Jovi, Leila,Viktor mak, armin, The chosenwizard, Skarlett O'hara,Nightwalker,Bitolcanecot(mu go zaboraviv nikot ali on ke se prepoznae:pipi:),Bugii, ace element, agora,Dark king, D 17, zaus, raperce, mile panika, Shorty, milanez,rockLady , red devil i sajtler mislam deka bea tie sega za sega :pipi:.

Сакам да се запознаам со Џимеј!...Прво бидејки он сака со мене да се запознае. Второ...и јас сакам со него. А зашто сакам?...па затоа што е Џимеј. Е...и коа ќе се запознаам некад со Џимеј ќе му кажам...Џимеј идеме на шанк на по едно пиво или што и да пиеш. Ќе грицкаме паралелно кикирики. И ќе гледаме жени. Ќе му кажам...Џимеј брат...многу ми е мило шо се запознаваме. Но...запознавањево не останува само на јас сум Шмекер,Јас сум Џимеј...мило ми е и на пиво муабет. Џимеј...коа ќе се запознаеш со мене јас ти местам шмекерица. Во локалот кај шо ќе седиме...ти ќе ми речеш: Шмеки...онаа брат со цицките. Јас: Џи: но проблемо! И за другар ми Џимеј упатуем шмек на цицлестата она ме гледа ко избезумена од шмекот...доаѓа и ми вика те сакам. Јас: Ако ме сакаш запознај се со другар ми Џимеј...пољуби го и идете кај тебе дома и имајте секс. Џимеј ова ако не се деси...Шмекер да не се викам :)....Ууу ама сум се изнапишал...ко на Драга Кајгана да сум :)

Јас најново сакам со Mimi Simonovska и DeepPurple.

со најголемата фаца на кајгана.... ЛЕТ 3...
баш сакам да видам каков е надвор у реалниот живот... :vozbud:

Пошто сакам да го запознаам Шмекерот, а го познавам Др.-АГАН, и исто така ми се пие пиво ќе ви се придружам вас двајца:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom