Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Читате што ви препорача Форчн?
Ако некој пише дека сака да се запознае со вас,не е облигаторно да пишете "и јас исто".
Стварно ми е досадно веќе на темава да ги гледам истите муабети на КафеделМар и Член 7 (без навреда).

Он.топик :
Ада ја бришам од листа,не пиша дека и она сака со мене :( (:))
Ама фантомот од Охрид ми бега долго време,ама иде собиранка :zlo:

На собиранка фајнли ќе се запознаам со уште пола форум, Мац, Крејзи ин лав, Мистик, и еден куп други, ме мрзит да мислам од сабајле.

Ако некој пише дека сака да се запознае со вас,не е облигаторно да пишете "и јас исто".
Стварно ми е досадно веќе на темава да ги гледам истите муабети на КафеделМар и Член 7 (без навреда).

Mac)) ,спамирај на теми кај што си повикан,на пример во психоализи,не туку ме ставај мене во уста.
Можеби сум имала потреба да им вратам на сите тие и сум го направила тоа,тогаш.
Ако ти е досадно не ме читај,ама муабетите на оваа тема неможе да бидат поразлични кога за тоа е наменета,незнам што друго би се пишувало освен тоа што веќе е кажано.

Инаку на темата,сакам да се запознаам со Kvendolin.Ако Mac)) што го напишав ова?

*Смирување на страстите*

Фала.

Со fandom_oh a ми дојде голема желба и со итар пејо да се запознам :))

Форчн и Леандра!

Листа долга ко глиста:)
Mac)) - gaming discussion (oldies only - јбг немам некое ѕвериште од компјутер па не сум премногу запознаен со новиве)
Lost Angel - I have to. кажи некој ден за кафе..
Tender girl - Астрологија? Интересно:)
Ashley - едно здраво тогаш направивме и толку (ах и јас нешто подвалив на МСН)
Fabullous178 - Philosoping about life, death religion and other things
Dejan_k - извини за оној пут од МСН пукна врската (Bloody Telekabel ме заеба
Fluffy - Се изгуби??? Ретко те гледам...
Стефан _Стев4е - ако те донесе патот за Скопје - бујрум...
G@rfield - Читни го тоа кај Mac)) Истото важи и тука.
Billa Bong - Си за партија монопол
Анак Су Намун (притаен живот:))
Desire
Emicka
Тамарче
Foxy buterfly
Escape
Lady
Apokalipto

Леандра (втор пат:))

Кога ќе идете тројката во Ск ќе пишете и правиме кафе:)Само панцир треба да земам?:pos:
Лаванда сакам да се запознаеме,ме потсеќаш на некого:smir:
Тиквичка ќе ја издоговориме,одвај чекам по две пива да пиеме и со Тончи:)

Со Иван(Скаут) сакам многу да се запознаем. Чекаме 2 год. и никако да се најдеме во Скопје. Се` за 10-15 мин ми бега (=

Претеравте, ако ви се играат игри имате цел подфорум. Во името на членот над мене, членот под мене, членот 7, синот и светиот дух... амин.

Не треба реплика, секој нареден офтопик ќе биде избришан.

Ај и јас да направам една мала листа...

Burn84, Crazy in Love, Tonchie, Дивајн, Fortune, Скулгрл, Маwечко, Sussaro, ada, Goddess of Chaos, Serpico, Acid, Гижо, Викторгг, Лејди Сатори...

па ако доаѓа некој во Куманово- let me know!:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom