HoT iCe
Flamboyant
- Член од
- 1 јануари 2025
- Мислења
- 551
- Поени од реакции
- 1.555
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто бе па ти? Уште ти фалиш...
Не заебавај, дај прибери се. Фокусирај се и покохерентно малку.Еден маж ко може бар на балканов ако проговориш на социјалниве мрежи тоа значи дека си ти курва и дека,сакаш да се ебеш дури и само одговорот даде здраво толку ли сте бре мизерни празни со кој да се запознаеш бре со вакви ш.с сами си правите се нема поголем непријател од сами себеси
isto, tvoja eЗашто бе па ти? Уште ти фалиш...
Што такој чичин?

Struja bez gajtan cicin, iskustvo me naucilo da si soberu opasku pred vreme.Што такој чичин?![]()
Ја пуштам да праи што сака не е опасна...isto, tvoja e
Ја пуштам да праи што сака не е опасна...
Ова би требало да заврши на тема црн хумор...
Би идела заедно у прво одд со тебе....Сограѓани за тебе е излишен лин одсега на кајгана жената ќе ожа главен збор почнувајќи од мене а такви со ќебаи 5 и 1 пиво ги знаеме уште семки ти фалат
Автоматски споено мислење:
Ќе пиеш и тоа со цевка во минхен
Овој врска нема ид животот форумот жи служи за лечење живци а да го видиш ин лајв трулежина
Нели приметуваш по разговорот пун црна енергија само зло ништо нормално човекот е отруен па сака да пренесува кпвид 30њ5 вп форумот бе хахаа
Пуши
Еден маж ко може бар на балканов ако проговориш на социјалниве мрежи тоа значи дека си ти курва и дека,сакаш да се ебеш дури и само одговорот даде здраво толку ли сте бре мизерни празни со кој да се запознаеш бре со вакви ш.с сами си правите се нема поголем непријател од сами себеси
Ајде мислење за отров пуштете јас ќе ви вратам секако што е ваше таман работам ноќ е лоша енергија е но не иза мене сега е добро време бар за таквите ко мене 02 понполнок
Кој не се плаши од мене нека пише
Драго ми е што слична шизофренија делите со @LilikБи идела заедно у прво одд со тебе....
Би ги запознала овие двајцата треснати Јенталмени @Ska Maniac @Sladoledzija
Многу сакам мажи со дигнато его до плафон,а у живо ко истопени манастирски мачиња
Кисче

Само за таа состојба знаеш? Ууууу колку си неедуциран за жал.Драго ми е што слична шизофренија делите со @Lilik![]()

) шо ме чита мене - ич.