Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
наутро сам со себе

Со дедо ми :toe: најозбилно, пошто стално ми кажува за неговото време, како било ... дешавки, за време на војната, леле колку интересни работи ми има раскажувано ... дефинитивно со него ми е најслатко кафето :)

Е, исто, и јас со баба ми и дедо ми. Баба ми има поинтересни приказни, за време на војната кај нив во село ништо не се случувало, најнормално работеле како претходно.

Сабајле открив дека кафето најдобро ми иде со оваа жолта боја што ја гледам во моментов. Во 8:25 јас кафето и уште 12 празни компјутери околу мене:) мераци

so edna moja draga drugarka koja sega mnogu ja mrazam ama toa e toa so nea mi e najslatko kafeto.

Јас најслатко пијам кафе со брачедами. После тоа обавезно ми гледа хаха:pos2:

На сабајле со цигарата ми е најслатко кафето :smir:

So dobro drustvo i mnogu smeenje....:pos2:

pa najslatko kafe...DEFINITIVNO SO MOJTE NAJLICNOSTI magde,kate,vale i maja

Не сум по кафето, ретко го пијам ама има една жена што така ми го погодува, не можам да ја одбијам.
А бај д веј обожавам да им праам кафе на луѓе што си пијат со мерак, е и тогаш добивам желба и јас да се напијам:pipi:

Менди, ја ќе ти дојдам на кафе, ама спреми ми и улошка, пошто прекипав:)

Многу ми е слатко кафето кога го пијам додека се дружам со Кајгана. Ама ако зборуваме за во живо со кого ми е најслатко кафето, па, со луѓето кои ми значат, секако.

Со тие што ги обожавам и што сакам да се секогаш во мое присуство,уживајки во нивното друштво кафето има посебна убавина.

Кафето не ми е убава пијачка, така шо го толерирам само кога имам забавен соговорник.

Со М...:back::pirat:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom