Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
најслатко ми е кафето кога има многу шеќер :poss: :poss: , а најубаво ми е кога го пијам со личности кои што ценат кафетизирање и убав муабет

najslatko kafe pijam nasabajle sama,po moznost vo najgolema tisina ,dodeka se rasonam,bez muabeti i galama :ne_zboram

najslatko kafe pijam so moeto naj super drugarce koskic sekoe pladne nakaj 2 i 30 uh uh kako gleda na kafe to cudo

marga_k напиша:
najslatko kafe pijam nasabajle sama,po moznost vo najgolema tisina ,dodeka se rasonam,bez muabeti i galama :ne_zboram

И мене ми е најубаво од сабајле сама...Али ја пред пс и онака буљам у монитор и се расонувам :kafe:

Nikogas ne pijam kafe sama...a najmnogu sakam da go pijam so licnosti koi mi se bliski i dragi....
A najveke sakam so ljubovta moja...naubavo mi e kafeto togas :)

Фала богу дека е најдобро со некој со кој си го имаш муабетот... Пиење кафе сама ми е некако депресивно... (или потребно) :)

турското кафе ми е блјааааааак и со НИКОЈ не ми е слатко!
Кога пијам Јакобс 3ин 1 ајс кафе,сакам да бидам сама за да го испијам на раат,и тоа пред тв најчесто!
Цајот ми е многу друштвена работа и сакам да го пијам во дручтво...зашо бе НИКОЈ не ме сфаќа кога наместо да му кажам ДОЈДИ НА КАФЕ му велам ДОЈДИ НА ЧАЈ?

najslatko mi e so drustvoto (u pogolem broj), koa si tra4arime i sl.

Najslatko mi e kafeto ko ke si go napram samiot zaso drugi da mi prai kafe ne znae da mi go pogodi i 90 % so sila go piam inace

eci^^^ напиша:
турското кафе ми е блјааааааак и со НИКОЈ не ми е слатко!
Кога пијам Јакобс 3ин 1 ајс кафе,сакам да бидам сама за да го испијам на раат,и тоа пред тв најчесто!
Цајот ми е многу друштвена работа и сакам да го пијам во дручтво...зашо бе НИКОЈ не ме сфаќа кога наместо да му кажам ДОЈДИ НА КАФЕ му велам ДОЈДИ НА ЧАЈ?
Пробај со Англичани

Најслатко ми е кафето кога го пијам со личноста која ја сакам.

Najmnogu so drugarka mi eli, ama ja da go pravam kafeto:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom