Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
najveke go sakam utrinskoto kaVe ispieno vo dvor, se razbira sama... a koga veke bi morala da biram so kogo da go pijam kaVeto toa bi bilo definitivno majkami.

Не пијам кафе пошто уште сум мал и постои опасност да ми порасне опашка, а кога би пиел најслатко би ми било со комшифката карши мене.

По дома најслатко ми е кафето коа го пијам искулирано сама со музика и листање на списание некое...ова е повеќе наменето за утринското кафе и нејкам наутро многу кафе муабети со некои оти не сум со сите откако ќе станам :baeh:

Со мојата блиска роднина од австралија,така се договараме и си пиеме кафе на тераса и се довикуваме.

Ретко пијам кафе.
А секогаш пијам од досада по дома, така да најслатко ми е со мама.:smir:

Со шеќерот и со другарчињата.
А најммногу со братучед ми :smir:

Си имам ја еден кафич кај што еспресото е 30 денари сосе кисела вода... И тамо си седам комај цел ден и си пијам кафе.. а замисли си идеш да пиеш кафе оно дојде еден дојде друг , сите имат некоја причина да частат и оно се собере така друштво кој од работа кој од факултет кој бегал од часови , кој станал од спиење.. некој па (еј добра песма ми иде у моментот на винамп)... некој па не ни отишол дома... и така да слатко ми е тамо кафе свакако. И така..

со другарки најчесто на слободен час :salut:

Со мама! Најубаво ми е кафето кога го пијам со неа, а често пијам и сама.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom