Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
до вчера со никого. вчера ги запознав натурал грл тончи смекси скајдог( не ми текнува како му е сеа новиот ник) моника таруно војводата индиго чајлд и др...

Значи, вчера александар, God Hate Us All, Моника, Индиго Чајлд Лавот Војводата, а останатите не им ги знам никовите.

Значи, вчера александар, God Hate Us All, Моника, Индиго Чајлд Лавот Војводата, а останатите не им ги знам никовите.
ете јас те заборавив тебе и год јет ас ол да ги набројам... ај ваљда следна собиранка ке има и други членови :)

Лично со никој..... се знае со едни 2 порано ама не се уклучуваат тие веќе 1 година ( едната ислам дека и банирана е) па не им ги памтам ни никовите...така да со никој

Дечки една препорака, на следна собиранка со маици со никови или евентуално со беџови, оти ја тешко памтам имиња. :)
Инаку после собиранката: Тончи (него го знаев и од порано само не лично), брн84 пошо седеше до мене, дечко еден волверин ли беше, незнам како беше (што му го отворив и истурив виното... несакајќи ), ама молчелив некако, аллександар, другарка му што не сака да јаде ништо во 2 сабајле, натурал грл (фонтаната е позади тебе, ти десно идеш накај косо :)), тој до неа што беше (не му запамтив ник... јбг склероза), после дојде еден дечко со петокраки на лактите и со девојка (не запамтив име и ник исто, пошо тука веќе бев потфатен), смекси (кој носи рубикова коцка на собиранка, дуд, ... на следна ја ќе донесам крстозборка ;)), војводата, еден момак што ги има гледано истите серии ко јас, ама не е моја генерација..хмм...сомнително :) и други што не ги памтам, а и не ги видов баш, оти не глеам 2 чекори пред мене коа е темница. :)

Накај дома се запознав и со 2 полицајци, кои ме однесоа во станица за да запознаам еден началник, ама за тоа другпат. :)

Фина раја иде по собиранкиве, само другпат опуштете се појќе, не се јаде на собиранка, освен ако имаш пари да си купиш нешто. ;)

На листата на членови од форумов кои ги познавам ги додавам и:
Вага25 - ок девојка :)
Стар Почетник - многу позитивна и пријатна личност :icon_lol:
Принцес оф Ивл - ја запознав уште пред некој месец, а сеа открив и дека иаме завршено во исто основно:pipi:
Smexy - баш и не стигнав да напраам некој муабет
Рокенрола - ников стварно и одговара!
Сатори - многу живо девојче
Еден Ивица што нејќеше да си го каже јузерот :icon_lol: - стручњак за хороскоп
Sussaro - слабо се разбира у женска гардероба :icon_lol:
и така

сега засега со двајца се познавам -rz и другиот не ми текнува што ник имаше:)

колку сте смешни кога ќе пишете:
-Не се познавам со никого ама би сакал/а со сите да се знаам.
ало бре гледате колку членови има???
36.411 членови......
со среќа во исполнувањето на лудите и зелени фантазии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom