Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
А мене бе:kesa:ме забораи.ОК вака денес на фудбал ги упознав Земзела, Скорпио Љубави:) и Кенгур pozzdav43

Да го аднам и The Man на листата. :)
Sheep fetish!! :pos: :pos:

TonInter напиша:
Да го аднам и The Man на листата. :)
Sheep fetish!! :pos: :pos:
Јас да го додадам TonInter, The Emo Kid with the weird hair :helou: и Скаут исто така... Тони баш си го замислував така (луд, секад се смее, а да, заборавив да спомнам дека е луд), а за Скаут појма немав каков би можел да биде :pos: Се на се, одличен ден во Инсомниа.

А да...ќе заборавев: Cya next time in Insomnia... Generals bitchez!

Иначе Тони, не ме обвинувај мене за тоа дека сакаш да се сексаш со овци :pos:

да ги додадам во мојата листа гижо и точкест -)) btw: смех беше денес! :pos:

The Man напиша:
Јас да го додадам TonInter, The Emo Kid with the weird hair :helou: и Скаут исто така... Тони баш си го замислував така (луд, секад се смее, а да, заборавив да спомнам дека е луд), а за Скаут појма немав каков би можел да биде :pos: Се на се, одличен ден во Инсомниа.

А да...ќе заборавев: Cya next time in Insomnia... Generals bitchez!
нјтф?
Абе.. унпрофорска фризура FTW!

TonInter напиша:
нјтф?
Абе.. унпрофорска фризура FTW!

Малце да се позаебаваме бе :smir:
Иначе дечки...ајде да ја прошириме мојава листа на познанства од форумов :) Сабота во Инсомниа под Железничка. Детаљи следуваат преку неделава.

леле испозапознав мнпгу премногу членови другпат ќе пишам кој се али у петокот се запознав со Месаја :))))

Ја вчера ги упознав плус во листата : Гижо и Точкест демек ке играфме фудбал ама ништо само се смеевме =))))))

во еден момент ацид вели : доста ги смееш остај ги да играме хихихих
закон луге

Најнов на листата...Точкест :helou:

Најсвежо запознавање-Кенгурот. Штета што беше на кратко.:( ама другпат обавезно правиме дабл-дејт.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom